Nurgül Yeşilçay apare la 47 de ani într-un costum de baie întreg cu abdomenul la vedere. Imaginea care i-a încântat pe fani

Publicat pe 17.03.2024 la 21:13 Actualizat pe 17.03.2024 la 20:25

Nurgül Yeşilçay apelează la încredere și apare în fața fanilor într-un costum de baie întreg, cu abdomenul la vedere. Actrița din Furtună pe Bosfor impresionează pe rețelele sociale.

Nurgül Yeşilçay poartă o rochie lungă vișinie și are părul desprins și zâmbește

Nurgül Yeşilçay apare la 47 de ani într-un costum de baie întreg cu abdomenul la vedere

Happy Channel

Nurgül Yeşilçay sfidează legile timpului și apare la 47 de ani în toată splendoarea. A optat pentru un costum de baie galben cu crăpătură în jurul abdomenului și a reușit să-și impresioneze fanii din mediul online. Este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia și face parte din distribuția serialului “Furtună pe Bosfor”.

Nurgül Yeşilçay din “Furtună pe Bosfor” apare la 47 de ani într-un costum de baie întreg cu abdomenul la vedere

În ciuda faptului că cei mai mulți dintre colegii de breaslă își iau vacanța de vară pentru a se relaxa, nu este cazul și vedetei din “Furtună pe Bosfor”. Actrița a revenit pe micile ecrane cu un rol în seria Veda Mektubu, una dintre cele mai mari producții ale acestui sezon. Pe rețelele sociale continuă să primească mesaje din partea fanilor de pretutindeni. Are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram și comentarii continuă să curgă la fiecare fotografie pe care aceasta o postează.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Recent a îmbrăcat un costum de baie dintr-o singură piesă, dar extrem de atent realizat cu abdomenul la vedere. La 47 de ani, Nurgül Yeşilçay sfidează orice vis și abordează orice fel de ținută își dorește. În interviurile pe care le-a oferit recent a și dezvăluit cum a reușit într-un timp record să slăbească pentru a intra în pielea personajului pe care îl interpretează în prezent.

Joacă rolul Alanur și reușește să demonstreze tuturor că vârsta nu este un impediment pentru a îmbrăca orice ținută se poate sau se dorește. Este foarte încântată de tot ceea ce se întâmplă în mediul online, în special pe pagina sa personală.

“Mă distrez foarte tare, iubesc asta. De ce n-am intrat în această afacere mai devreme? Iubesc asta, o să fiu un fenomen în social media.”, a declarat actrița, potrivit seriesturkish.com.

Nurgül Yeşilçay vorbește despre cel mai nou proiect profesional

S-a făcut remarcat în fiecare producție în care a jucat. Le-a transmis fanilor că nu se știe încă dacă serialul în care joacă în prezent va avea și un sezon doi.

“Nu este clar când va ajunge sezonul la final. Personajul meu, Alanur este foarte obositoare în acest sens. Poartă haine foarte strâmte și tocuri mari. După cum puteți vedea, mă descurc destul de greu pentru că eu sunt obsedată de pantofi cu talma mică și de haine mai largi.”, a declarat vedeta. A slăbit 16 kilograme într-un timp record pentru a-și putea îndeplini scopul.

În articolul

Nurgül Yeşilçay apare la 47 de ani într-un costum de baie întreg cu abdomenul la vedere. Imaginea care i-a încântat pe fani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x