Özcan Deniz revine pe micile ecrane în producția Muguri roșii - Kizil Goncalar. Serialul a fost interzis pentru o perioadă

Publicat pe 25.01.2024 la 14:22 Actualizat pe 25.01.2024 la 15:04

Özcan Deniz revine în atenția fanilor cu rolul de protagonist în Muguri roșii. Serialul a fost interzis în țara natală.

actor poartă o cămașă deschisă la culoare și un sacou negru

Özcan Deniz revine pe micile ecrane în producția Muguri roșii - Kizil Goncalar

Instagram

Serialul Muguri roșii își continuă traiectoria pe micile ecrane. Produs de Faruk Turgut, aceasta este una dintre cele mai așteptate producții din Turcia.

Özcan Deniz revine pe micile ecrane în producția Muguri roșii - Kizil Goncalar

Actorul a revenit pe micile ecrane cu cel de-al treilea episod. A fost interzis de către Radio and Television Supreme Council. Aceeași situație a fost întâlnită și în Șerbet de afine - Cranberry Sherbeti. Dezvoltarea completă a seriei este așteptată de către fani, asta după ce cifrele au scăzut considerabil. La scurt timp după revenire, se luptă cu proiecte precum Ömer, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi și Safir.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Creșterea curiozității fanilor se datorează exact interzicerii serialului de a mai fi difuzat. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar.

Citește și: Autorizațiile de filmare pentru serialul Muguri roșii – Kızıl Goncalar cu Özcan Deniz au fost anulate. Producția se află într-o stare critică

În ceea ce privește viața sa personală, Özcan Deniz a făcut un pas înapoi în ceea ce privește plângerea realizată împotriva fostei sale soții. A fost căsătorit cu Feyza Aktan, iar în cazul divorțului s-a punctat ideea de violență, trăidare și alte insulte. Potrivit presei din Turcia, actorul a renunțat la procesul pe care l-a intentat împotriva celei care i-a dăruit primul copil. Cei doi s-au căsătorit în 2018, atunci când Feyza Aktan era însărcinată în luna a 8-a Nu a durat multă vreme până să apară problemele în căsnicie, chiar dacă cei doi aveau un copil împreună.

S-a spus că Özcan Deniz s-ar fi îndrăgostit de colega de platou Aslı Enver, arată onedio..com. Chiar dacă în 2019 s-a spus că actorul s-ar fi împăcat cu fosta sa parteneră, cei doi au luat drumuri diferite ale vieții în cele din urmă. Recent, acesta ar fi renunțat la plângerile împotriva ei.

Özcan Deniz urmează să devină tătic pentru a doua oară

După ce a divorțat, actorul din Ziua în care mi s-a scris destinul și-a găsit fericirea în brațele frumoasei creatoare de modă din Iran, Samar Dadgar. Observată de către jurnaliștii locali într-un centru comercial, aceasta din urmă a vorbit despre anunțul momentului legat de venirea pe lume a unui copil.

Citește și: Primele impresii legate de noul serial în care joacă Özcan Deniz. Cum văd telespectatorii producția Kizil Goncalar – Muguri roșii

“Prima noastră aniversare, Özcan era pe scenă pentru că a avut un timp extrem de încărcat. Am sărbătorit pe scenă. A fost drăguț, dar eu am fost puțin timidă, nu sunt obișnuită cu camerele. Uneori uitam să vorbesc în turcă din cauza emoțiilor.”, a spus Samar Dadgar. În ceea ce privește veștile legate de un viitor copil, aceasta a negat totul.

“În fiecare zi apar știri că sunt însărcinată, dar bineînțeles că nu sunt adevărate.”, a transmis vedeta. Astfel, toate speculațiile au rămas de domeniul trecutului. Özcan Deniz s-a născut pe 19 mai 1972 în Turcia și a fost căsătorit din 1991 până în 2000 cu Handan Deniz, din 2018 până în 2019 cu Feyza Aktan și din 2023 este căsătorit cu Samar Dadgar, cea care s-a spus că îi va dărui un copil. Nu este prima oară când apar astfel de zvonuri.

În articolul

Özcan Deniz revine pe micile ecrane în producția Muguri roșii - Kizil Goncalar. Serialul a fost interzis pentru o perioadă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x