Autorizațiile de filmare pentru serialul Muguri roșii – Kızıl Goncalar cu Özcan Deniz au fost anulate. Producția se află într-o stare critică

Publicat pe 29.12.2023 la 16:06 Actualizat pe 29.12.2023 la 16:48

Serialul Muguri roșii - Kızıl Goncalar cu Özcan Deniz întâmpină probleme la momentul actual. De ce i-au fost anulate autorizațiile de filmare.

actor poartă un tricou alb și un sacou negru

Autorizațiile de filmare pentru serialul Muguri roșii – Kızıl Goncalar cu Özcan Deniz au fost anulate

Profimedia Images

Özgü Namal și Özcan Deniz întâmpină dificultăți la momentul actual în cadrul noului proiect profesional. Autorizațiile de filmare ale seriei Muguri roșii au fost anulate de către Ministerul Familiei, Muncii și Serviciilor Sociale din Turcia.

Autorizațiile de filmare pentru serialul Muguri roșii – Kizil Goncalar cu Ozcan Deniz au fost anulate

Cu toate că echipa de producție a ținut să realizeze totul într-un mod legal, se pare că Ministerul din Turcia este de altă părere. S-au căutat și plătit două locații aferente nevoilor pentru ca serialul Muguri roșii să poată continua, însă chiar pe 25 decembrie permisele de filmare au fost anulate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Özcan Deniz joacă rolul Levent în producția turcească și fanii apreciează deja munca lui pe platourile de filmare. Filmările au fost întrerupte în Okmeydanı Darülaceze, acolo unde au fost realizate scenele din spital. Totul a avut loc pentru a doua oară. Se pare că în spatele deciziilor sunt interese politice la mijloc.

Citește și: Primele impresii legate de noul serial în care joacă Özcan Deniz. Cum văd telespectatorii producția Kizil Goncalar – Muguri roșii

Serialele turcești încearcă să prezinte diferența dintre familiile conservatoare și cele seculare. Se pare că nu toți internauții agreează acest lucru și comentariile nu întârzie să apară în acest sens pe rețelele sociale. La fel s-a întâmplat și cu producția Șerbet de afine. Fargut Turgut, producătorul celui din urmă serial a menționat că totul va reveni la normal, așa cum s-a mai întâmplat și în trecut.

A fost producătorul seriei Muguri roșii cel care a ținut să lase un comunicat de presă în mediul online pentru ca orice urmă de întrebări să dispară din mediul online.

“Aș vrea să spun că filmam. Unele scene au fost filmate în acea instituție. La momentul ăsta, Muguri roșii este un film care aduce în față degradarea morală care este în opoziție cu pacea socială. Din această cauză, pentru că este o atitudine contrară filosofiei instituției care nu a făcut discriminare împotriva religiei, limbii, genului și sectei de 128 de ani. Filmările serialului au fost anulate printr-o decizie unanimă al comitetului permanent.”, a spus acesta, arată sozcu.com.tr.

Ce s-a întâmplat cu serialul Muguri roșii

Într-o nouă postare pe rețelele sociale, același Fargut Turgut a punctat că o nouă locație a fost găsită pentru filmări, însă este păcat ceea ce se întâmplă în acest moment.

Serialul Muguri roșii spune povestea secularului Levent și a lui Meryem care s-a căsătorit de la o vârstă foarte fragedă în umbra unei secte. Ideea producției a trezit tot mai multe suspiciuni și semne de întrebare în mediul online. Se spune că este pus accentul pe comunitățile religioase sau secte, această idee fiind investigată în prezent.

Citește și: Serialul Kızıl Goncalar – Muguri roșii cu Özcan Deniz și Özgü Namal în rolurile principale va surprinde pe toată lumea. Ce arată publicațiile din Turcia

Özcan Deniz este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Are 3 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt chiar de pe platourile de filmare sau alături de soția sa. Se zvonește că urmează să devină tată pentru a doua oară, însă confirmarea nu a venit încă din partea sa. Între timp, fanii așteaptă noi detalii despre filmăriei seriei.

În articolul

Autorizațiile de filmare pentru serialul Muguri roșii – Kızıl Goncalar cu Özcan Deniz au fost anulate. Producția se află într-o stare critică

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x