Özge Özpirinçci și-a sărbătorit fiica. Micuța Mercan a împlinit 2 ani și a fost sărbătorită cu fast de părinții celebri

Publicat pe 04.12.2023 la 14:02 Actualizat pe 04.12.2023 la 14:52

Özge Özpirinçci și Burak Yamantürk și-au sărbătorit fiica într-un cadru de poveste. Actorii au publicat mai multe imagini în mediul online.

Özge Özpirinçci poartă părul prins în coc și zâmbește

Özge Özpirinçci și-a sărbătorit fiica într-un cadru de poveste

Instagram

Özge Özpirinçci și partenerul Burak Yamantürk au luat parte la nunta dintre Alina Boz și Umut Evirgen. Cu toate acestea, înainte de petrecerea dedicată adulților, au sărbătorit-o pe micuța Mercan. Fiica celor doi actori a împlinit vârsta de 2 ani.

Özge Özpirinçci și-a sărbătorit fiica

Actrița a fost apreciată pentru petrecerea modestă organizată cu ocazia venirii pe lume a micuței Mercan în urmă cu 2 ani. Imaginile au fost publicate pe paginile de socializare ale părinților, iar fanii nu au ezitat să-i ureze toate cele bune. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 10 ani și în urmă cu doi ani au deveni părinții unei fetițe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chiar dacă la început nu au ținut să-i arate chipul în mediul online, nu a durat mult până când Mercan a devenit preferata fanilor de pretutindeni. Ca de fiecare dată, imaginile au fost publicate pe rețelele sociale. Actrița din Femeie în înfruntarea destinului a purtat cu această ocazie o ținută simplă și a demonstrat că este cu adevărat o mamă de fată.

Citește și: Özge Özpirinçci vorbește despre sentimentele materne la 2 ani de când a născut. Ce rol va avea într-o nouă producție turcească

“La mulți ani, fiica mea! Să fie un an în care visele tale tale să devină amintiri. Te iubesc foarte mult”, a scris actrița pe contul personal de Instagram. A primit peste 400 de comentarii din partea fanilor și prietenilor, iar apoi au urmat mai multe ipostaze alături de partenerul Burak Yamantürk și din cadrul petrecerii faimoasei Alina Boz. Ulterior, Özge Özpirinçci a ținut să lase mai multe declarații cu privire la evenimentul care i-a ținut pe toți cu sufletul la gură.

“O eră a luat sfârșit. Studiază mult, petrece și mai mult.”, a transmis vedeta. Alături de Burak Yamantürk formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri la momentul actual și faptul că și-au sărbătorit fiica împreună i-a încântat fără doar și poate pe fani. Actrița are în prezent peste 3 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe.

Ce a declarat Özge Özpirinçci, personajul principal din serialul Sandık Kokusu

Vedeta din Femeie în înfruntarea destinului revine pe micile ecrane cu un proiect inedit. Și de această dată este mămică pe micile ecrane. Diferența este faptul că anumite greutăți de acum le poate experimenta și în viața reală.

Citește și: Totul despre serialul turcesc Sandik Kokusu cu Özge Özpirinçci în rol principal. Ce alți actori mai fac parte din distribuție

“Chiar mi-a plăcut că era vorba despre o poveste mamă-fiică și că se adresează acestor tipuri de probleme întâlnite în această relație specifică. Acum și eu sunt mama unei fiice. Din acest motiv este o relație de care sunt într-adevăr foarte curioasă. O să văd. Entuziasmul scenariului și poveștii a fost cea mai mare atracție la început.

Apoi, când am stat să discutăm, totul a fost foarte clar. Am acceptat proiectul și mi-am dat seama că sunt mulțumită într-adevăr. Să fiu prezent în această muncă pentru casting, pentru alegerea actorilor mi-a demonstrat faptul că procesul este la fel de valoros ca rezultatul.”, a menționat vedeta. În ceea ce privește filmările, acestea au avut loc în Adana și apoi au continuat în Istanbul.

“Sper că vom continua așa până la finalul sezonului.”, a spus vedeta.

În articolul

Özge Özpirinçci și-a sărbătorit fiica. Micuța Mercan a împlinit 2 ani și a fost sărbătorită cu fast de părinții celebri

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x