Özge Özpirinçci vorbește despre sentimentele materne la 2 ani de când a născut. Ce rol va avea într-o nouă producție turcească

Publicat pe 27.11.2023 la 11:48 Actualizat pe 27.11.2023 la 12:41

Özge Özpirinçci a devenit mămică în noiembrie 2021 și de atunci a ținut să-și dedice cariera activității de familie. În prezent este implicată într-un nou proiect profesional.

Özge Özpirinçci poartă părul scurt și zâmbește

Özge Özpirinçci vorbește despre sentimentele materne la 2 ani de când a născut

Instagram

Özge Özpirinçci este căsătorită cu Burak Yamantürk încă din 2021 și nu a ținut să mai accepte proiecte profesionale de când a devenit mămică în luna noiembrie a aceluiași an. Cu toate că la început spunea că nu își dorește copii și ideea mariajului I se pare îndepărtată de credințele sale, astăzi lucrurile stau cu totul altfel.

Özge Özpirinçci vorbește despre sentimentele materne la 2 ani de când a născut

Faimoasa vedetă din Femeie în înfruntarea destinului a decis să revină pe platourile de filmare după 3 ani de pauză. A semnat pentru proiectul Sandık Kokusu (The Smell of the Chest), acolo unde joacă rolul de protagonist. Are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Scris de Melis Civelek și Zeynep Gür și regizat de Nezaket Coşkun, este o producție mult așteptată de fani. Primele imagini din “Sandık Kokusu” au apărut deja pe rețelele sociale și fanii au reacționat pozitiv. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără și Demet Akbağ, Metin Akdülger sau Necip Memili. În cel mai nou serial, Özge Özpirinçci vorbește despre experiența de mama și emoțiile care au încercat-o încă de la început.

Citește și: Totul despre serialul turcesc Sandik Kokusu cu Özge Özpirinçci în rol principal. Ce alți actori mai fac parte din distribuție

Vedeta se bucură de fiica sa Mercan într-un mediu propice dezvoltării sale și găsește tot ceea ce se întâmplă în prezent pe platourile de filmare la fel de emoționant. Sandık Kokusu vine în atenția fanilor cu o atmosferă impresionantă. Povestea unei familii care vrea să-și reia viața de la capăt. Totul se petrece din Adana în Istanbul. Premiera va avea loc pe 6 decembrie în Turcia.

Demet Akbağ și Özge Özpirinçci joacă rolurile mamă-fiică în cea mai nouă producție turcească. Este vorba despre o poveste ce include nume mari din Turcia, țara natală a lui Can Yaman.

Detalii despre Özge Özpirinçci din Femeie în înfruntarea destinului

Născută pe 1 aprilie 1986 în Turcia, a jucat în mai multe seriale și filme din țara natală. A studiat pentru 1 an în Rockford, Illinois ca elev de schimb și a ținut să-și perfecționeze engleza în acest sens. A studiat în cadrul Sabanci University și a studiat în New York.

Citește și: Filmările pentru serialul Sandik Kokusu cu Özge Özpirinçci în rol principal au început. Despre ce este vorba și cu ce actriță va juca alături

Unul dintre cele mai cunoscute seriale în care a jucat se numără Femeie în înfruntarea destinului. Ilk Ve Son este un alt proiect de-al său care s-a bucurat de un real succes.

Și-a început cariera în 2008 și de atunci a câștigat nenumărate premii. Primul a fost în 2012 în cadrul celei de-a 5-a ediții a Aslan Max Awards pentru “Actrița favorită”. A urmat în 2015 premiul pentru “Cea mai bună actriță de comedie” în cadrul celei de-a 42-a ediții a Golden Butterfly Awards.

Anul 2016 i-a adus premiul pentru “Cea mai bună actriță” în “Love Again – Ask Yeniden). }n 2018 a câștigat premiul pentru “Cea mai bună actriță” în Femeie în înfruntarea destinului în cadrul celei de-a 18-a ediție a Magazinci Awards. Este adepta rețelelor sociale, acolo unde publică deseori imagini și filmulețe din viața personală.

În articolul

Özge Özpirinçci vorbește despre sentimentele materne la 2 ani de când a născut. Ce rol va avea într-o nouă producție turcească

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x