Ozge Yagiz își ține admiratorii la curent cu activitățile sale. Aparițiile ei splendide îi fac pe fani să înțeleagă faptul că îi este bine după despărțire

Publicat pe 28.07.2022 la 16:08 Actualizat pe 28.07.2022 la 16:31

Ozge Yagiz și-a surprins fanii cu o apariție splendidă în miezul zilei. Actrița din serialul “Jurământul” a trecut printr-o despărțire bruscă de Gokberk Demirci și fanii îi urmăresc fiecare mișcare pentru a înțelege prin ce trece.

Özge Yağız din "Jurământul"

TV Happy

Tânăra s-a făcut remarcată la nivel internațional prin intermediul producțiilor în care a jucat. Rolurile ei s-au dovedit a fi un real succes, iar acum se bucură de notorietate și de celebritate la scară largă.

Chiar dacă pe plan profesional strălucește, în viața privată ea a trecut printr-un amalgam. Deși toată lumea credea că ea trăiește o frumoasă poveste de iubire cu actorul Gokberk Demirci, iubire care a început chiar pe platourile de filmare, la scurt timp după logodnă cei doi au divorțat, din nefericire.

Vestea i-a întristat pe fani, care au devenit din ce în ce mai curioși de activitatea celor doi, dar și de motivul despărțirii, care nu a fost făcut public nici acum.

Ozge Yagiz surprinde cu un machiaj de vară pe care orice doamnă îl poate purta

Ozge Yagiz este din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare, acolo unde publică imagini fie în feed, fie pe InstaStory. Fanii o pot vedea deseori la întâlniri cu prietenii, la ieșiri în oraș, în intimitatea casei sau chiar la plimbări cu mașina, cum este și ultima sa apariție.

Actrița poartă un machiaj splendid, natural, perfect pentru zilele toride de vară. Look-ul său poate fi purtat de femeile de toate vârstele și ea dovedește din nou că este o reală inspirație pentru toată lumea.

Citește și: Özge Yağız s-a lăsat fotografiată la plajă într-o ținută lejeră de culoare neagră. Frumusețea vedetei nu este pusă la îndoială

Ozge Yagiz și Gokberk Demirci au trăit o poveste de iubire atât pe platourile de filmare, cât și în viața reală, care s-a concretizat cu o logodnă superbă, însă nu a durat mult până ce neînțelegerile și-au făcut loc în cuplu și despărțirea a venit ca un trăsnet pentru toată lumea.

Cu puțin după ultimul interviu acordat, cei doi au șters orice urmă a relației lor din mediul online și nu au oferit nicio declarație oficială în legătură cu despărțirea. Cu toate acestea, protagonista din “Jurământul” a declarat conform Seriesturkish.com că nu se află în nicio relație amoroasă la momentul actual.

În articolul

Ozge Yagiz își ține admiratorii la curent cu activitățile sale. Aparițiile ei splendide îi fac pe fani să înțeleagă faptul că îi este bine după despărțire

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 mai 2024. Berbecii au parte de un moment de claritate mentală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca. "Doamne, e acelaşi preţ ca în UK"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Catine
5 semne că pielea ta este stresată. Care sunt recomandările specialiștilor
useit.ro
Clone AI ale rudelor decedate sunt vândute în China. Ce preț au copiile cu inteligență artificială
as.ro
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe săptămână. Cum afectează numărul lor nivelul colesterolului
Spynews
Rețetă de prăjitură cu mango și mere. Un desert ideal pentru weekend
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
x