Özge Yağız s-a lăsat fotografiată la plajă într-o ținută lejeră de culoare neagră. Frumusețea vedetei nu este pusă la îndoială

Publicat pe 20.07.2022 la 14:02 Actualizat pe 20.07.2022 la 16:15

Özge Yağız își continuă vacanța departe de platourile de filmare și le arată fanilor diferite ipostaze ale zilelor sale libere. Frumusețea vedetei nu este pusă la îndoială, iar alegerea în materie de vestimentație este întotdeauna lăudată.

Özge Yağız poartă o rochie albă cu mâneci lungi și are părul lung, brunet și desprins

Özge Yağız din "Jurământul"

Happy Channel

Özge Yağız se numără printre cele mai iubite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit să cucerească publicul din lumea întreagă datorită rolului său din “Jurământul”, după plecarea sa ecoul prestației sale rămânând în memoria telespectatorilor. Acum vedeta se bucură de vacanță, o perioadă de care nu a mai avut parte de când lucrează intens în cadrul producției turcești “Baba”.

Özge Yağız se relaxează la plajă îmbrăcată într-o ținută lejeră de culoare neagră

Deși la momentul actual nu mai are nevoie de nicio prezentare, detalii despre viața frumoasei Özge Yağız sunt în continuare la mare căutare pe internet. După despărțirea de Gökberk Demirci, fanii au fost curioși să afle dacă vedeta și-a ales deja un alt partener de viață sau își concentrează atenția pe planurile profesionale. Se pare că momentan actrița este ocupată cu filmările, dar și cu petrecerea timpului liber alături de cei dragi, atunci când nu se află pe set.

Urmărește "Jurământul", de luni până miercuri de la 20.00, doar la Happy Channel

Îmbrăcată într-o rochie neagră scurtă cu crăpătură, dar și decolteu, așa apare vedeta în cea mai recentă imagine din mediul online. Cu peste 3 milioane de fani pe Instagram, Özge Yağız a devenit mult activă pe rețelele sociale și acest lucru se poate observa cu ochiul liber în cele peste 100 de fotografii și filmulețe împărtășite cu fanii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă observăm îndeaproape postările faimoasei Özge Yağız putem vedea faptul că aceasta se află pe ultima sută de metri în vacanță. Dacă până acum vedeam imagini cu aceasta în orașe importante din Europa, iată că acum cele mai călduroase zile și le petrece în Bodrum, chiar în inima țării sale. Cu toate că nu a lăsat niciun comentariu în dreptul imagini, fanii s-au grăbit să o complimenteze și să-i arate aprecierea pe care o merită.

Citește și: Halil İbrahim Ceyhan din “Moștenirea” lansează o nouă piesă. Cum a apărut vedeta în mediul online

“Sirenă”, “Bine ai venit, prințesă. Ești frumoasă, universul meu”, “Ce frumusețe și perfecțiune”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Cu toate că și-a anunțat retragerea din serialul “Jurământul” acum multă vreme, fanii au sprijinit-o de la primele cuvinte și i-au arătat susținere necondiționată.

Özge Yağız s-a lăsat fotografiată alături de nepoțelul său

Actrița din “Jurământul” demonstrează că este o adevărată viitoare mămică de succes. Își arată întotdeauna iubirea față de nepoțelul său, iar ultima fotografie postată în mediul online susține acest lucru. Cei doi par să se distreze unul în compania celuilalt, iar fanii nu au întârizat să apară cu cele mai inedite comentarii.

După ce în ultimele interviuri a declarat că relația sa merge cât se poate de bine, fanii așteptau cu nerăbdare o veste care să transmită venirea pe lume a unui copil al cuplului. Din păcate, cei doi actori au luat-o pe drumuri diferite ale vieții și acum își încântă fanii cu imagini postate pe internet.

Citește și: Demet Özdemir a postat o nouă fotografie în mediul online după ce a fost diagnosticată cu COVID-19. În ce ipostază a fost surprinsă vedeta

Özge Yağız nu se sfiește să posteze fotografii provocatoare în mediul online, mult mai diferite față de cele cu care și-a obișnuit fanii. După povestea de dragoste trăită alături de Gökberk Demirci, protagonista din “Jurământul” a șters toate imaginile care au reprezentat vreodată iubirea dintre ei. Acum actorul își încântă fanii cu câinile său, noul animal de companie.

În articolul

Özge Yağız s-a lăsat fotografiată la plajă într-o ținută lejeră de culoare neagră. Frumusețea vedetei nu este pusă la îndoială

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x