Povestea mai puțin știută a lui Meryem Uzerli. De ce și-a părăsit iubitul, însărcinată fiind

Publicat pe 28.03.2024 la 17:14 Actualizat pe 28.03.2024 la 17:42

Meryem Uzerli a făcut senzație cu rolul sultanei Harrem în ”Suleyman Magnificul”. Prestația i-a adus recunoaștere globală, dar și multă durere după ce a fost nevoită să renunțe la el.

colaj de imagini cu meryem uzerli

Meryem Uzerli a făcut senzație cu rolul sultanei Harrem în ”Suleyman Magnificul”. Rolul i-a adus recunoaștere globală, dar și multă durere după ce a fost nevoită să renunțe la el.

Profimediaimages.ro

Se întâmpla într-o perioadă dificilă a vieții sale, care a făcut-o să se refugieze în brațele părinților, tocmai în Berlin. Părăsea Turcia cu inima îndoită și un bebeluș în pântec, speriată de tot ce urma să se întâmple.

Citește și: Cine e fosta soție a lui Emre Altuğ din ”Golden Boy”. Actorul s-a iubit cu o celebră actriță timp de 7 ani

Povestea mai puțin știută a lui Meryem Uzerli. De ce și-a părăsit iubitul, însărcinată fiind

După ce a plecat din Turcia, Meryem Uzerli a anunțat că s-a despărțit de iubitul Can Ateş, din cauza infidelității lui. Actrița spunea, la vremea respectivă, că este însărcinată și că vrea să aducă pe lume copilul, în ciuda faptului că l-a părăsit pe tatăl bebelușului.

Pe 10 februarie 2014, actrița din ”Suleyman Magnificul” aducea pe lume o fetiță pe nume Lara.

Există însă mai multe versiuni ale poveștii dureroase. În urmă cu un deceniu, presa din Turcia scria că a bărbatul a vrut ca sultana Hurrem să avorteze și apoi a determinat-o să părăsească distribuția serialului care i-a adus recunoaștere globală.

Alte publicații notau că a fost înlocuită în serial, decizia fiind o lovitură puternică pentru actrița care oricum ajunsese la capătul puterilor după ce bărbatul pe care îl iubea o îndemna să renunțe la sarcină.

Citește și: Cum a devenit celebru Mert Ramazan Demir. Provine dintr-o familie numeroasă, fiind al cincilea copil al unor părinți modești

La momentul acela, Meryem ar fi luat în calcul să se sinucidă. Uzerli ar fi vrut să se arunce de la balconul camerei în care locuia la Istanbul. Toate aceste probleme, combinate cu stresul și oboseala acumulate la filmări au condus la un carusel emotional care a fost vindecat după ce a plecat la Berlin și și-a văzut de viață, departe de Turcia.

Cu doar câteva zile înainte ca actrița să-și aducă pe lume fetița, afaceristul Can Ateş își recunoștea greșelile și afirma că vrea să recunoască copilul.

“Vreau să asist la nașterea copilului, vreau să îl recunosc, să îi dau numele meu. Desigur, și să îl ajut financiar și moral atât cât îmi va sta în putință. Vreau să mă ocup de fiica noastră. Nu pot să o las în voia sorții!”, spunea bărbatul în 2014.

Se pare că, de dragul copilului, Meryem Uzerli nu rămânea indiferentă. Doi ani mai târziu, lucrurile păreau să meargă între ea și Can Ateş, care i-a trimis o felicitare și flori de ziua sa de naștere.

În prezent, Meryem Uzerli e bine. Și-a refăcut viața și are două fetițe superbe, care îi luminează fiecare zi și îi dau putere să continue să lupte. Ea locuiește tot în Germania, deși călătorește mult datorită proiectelor în care e implicată.

Citește și: Care este cea mai bogată actriță din Turcia. A agonisit o avere la care unii doar visează

În articolul

Povestea mai puțin știută a lui Meryem Uzerli. De ce și-a părăsit iubitul, însărcinată fiind

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x