Răspunsul faimoasei Hande Erçel pentru toți cei care o critică. În prezent joacă alături de Burak Deniz în serialul O altă persoană - Bambaska Biri

Publicat pe 11.04.2024 la 14:00 Actualizat pe 11.04.2024 la 12:18

După o lungă perioadă de critici, vedeta din Turcia este pregătită să răspundă tuturor acuzațiilor. Ce a declarat Hande Erçel din Dragostea plutește în aer.

Hande Erçel poartă un maiou negru și o eșarfă colorată pe cap și zâmbește

Răspunsul faimoasei Hande Erçel pentru toți cei care o critică

Profimedia Images

Faimoasa actriță Hande Erçel a primit nenumărate critici în mediul online pentru performanța sa în producția O altă persoană - Bambaşka Biri cu Burak Deniz. Poate că are o întreagă armată de fani pe care și-a construit-o de-a lungul timpului, dar sunt și mulți care își pun întrebări în legătură cu activitatea sa profesională.

Răspunsul faimoasei Hande Erçel pentru toți cei care o critică

De fapt, pentru Hande Erçel aceasta nu este o situație neobișnuită. A primit mai multe critici de-a lungul timpului în special pentru serialul Perla Neagră ( Siyah İnci ), iar publicul a fost împărțit în două tabere, arată seriesturkish.com. Actrița, a cărei muncă pe platourile de filmare a fost cu adevărată apreciată în afara Turciei, trebuie să realizeze constant eforturi pentru a fi acceptată în țara natală, în timp ce în alte țări este lăudată constant.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A participat alături de Burak Deniz în cadrul MIPCOM, acolo unde a impresionat ca de fiecare dată prin frumusețe și eleganță. Într-o conversație realizată cu jurnaliștii, și-a exprimat gândurile legate de criticile aduse și le-a subliniat. A punctat că este asemenea oricărei femeie din Turcia care trebuie să se lupte pentru a supraviețui în profesia de actriță.

În ciuda tuturor criticilor, tot ceea ce a realizat vedeta din Dragostea plutește în aer până acum poate fi descris ca un real succes. Cuvintele ei vin să sublinieze faptul că tot ceea ce a realizat până în prezent nu a fost ușor, dar a învățat foarte multe lecții și reușește în prezent să fie mult mai prezentă asupra fiecărui evenimente.

Citește și: Serialul O altă persoană - Bambașka Biri cu Hande Erçel și Burak Deniz este criticat. Ce spun publicațiile din Turcia

“Aș vrea să răspund prin personajul meu. Leyla și multe alte femei puternice trebuie să lupte pentru a exista în propria lume. Din păcate, și eu lupt puternic pentru a exista în propria țară, în lumea mea și în profesia mea. Asta există și în viața reală.

Când urmărit la televizor spune ce personaj frumos, dar când vedem în viața reală, nu suportăm, criticăm mai mult. De aceea, aceste critici mă supără uneori, dar este al 10-lea an al meu în profesia asta. Dacă eram supărată, nu mai ajungeam până aici. Aș fi fost așa de impresionată și aș fi renunțat la un moment dat. Ca un rezumat prin călătoria mea cu Leyla, sunt foarte fericită unde mă aflu în acest moment. Sunt mândră că o femeie ca Leyla există.”, a spus aceasta.

Momente inedite din serialul O altă persoană cu Hande Erçel și Burak Deniz

Cu Hande Erçel și Burak Deniz, serialul O altă persoană reușește să cucerească fanii. Nu lipsesc însă criticile, dar cuplul îndrăgit reușește să se claseze în top. Prima întâlnire pe care au avut-o cei doi în serial a fost în episodul 1. Cei doi au reușit imediat să se conecteze și să petreacă timp împreună, iar telespectatorii au reacționat imediat.

Citește și: Hande Erçel din Dragostea plutește în aer este susținută de fanii din mediul online. Nu a mai traversat singură perioada dificilă din plan profesional

Primul dans i-a apropiat tot mai mult pe actori și a fost un moment de-a dreptul emoționant, fiind printre seria de jocuri pe care cei doi le joacă în repetate rânduri. Un moment perfect al salvatorului erou a fost atunci când protagonista este înțepată de o albină și are o reacție alergică.

În articolul

Răspunsul faimoasei Hande Erçel pentru toți cei care o critică. În prezent joacă alături de Burak Deniz în serialul O altă persoană - Bambaska Biri

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x