Serialul O altă persoană - Bambașka Biri cu Hande Erçel și Burak Deniz este criticat. Ce spun publicațiile din Turcia

Publicat pe 11.10.2023 la 15:33 Actualizat pe 11.10.2023 la 15:59

Hande Erçel și Burak Deniz au revenit pe micile ecrane în calitate de cuplu în serialul O altă persoană - Bambașka Biri. Cei doi au mai jucat împreună în trecut.

Hande Erçel și Burak Deniz

Serialul O altă persoană - Bambașka Biri cu Hande Erçel și Burak Deniz este criticat

Profimedia Images/ Happy Channel

Chiar dacă faimoasa Hande Erçel care a jucat rolul de protagonistă și în serialul Dragostea plutește în aer a fost judecată pentru performanța sa în O altă persoană - Bambaşka Biri, producția a primit cifre bune pentru primele 4 episoade difuzate.

Serialul O altă persoană cu Hande Erçel și Burak Deniz este criticat

Actorii s-au reunit pentru a doua oară într-un proiect profesional de succes. În mediul online, cei doi sunt lăudați, iar interacțiunea pe care fanii o au pe platformele de socializare este evidentă. Cu toate acestea, declinul în ceea ce privește cifrele nu poate rămâne neobservat. Cel de-al 5-lea episod al seriei a fost transmis luni în Turcia și a primit recorduri de audiență. Hande Erçel joacă rolul unui avocat pe nume Leyla, iar Burak Deniz joacă rolul unui jurnalist pe nume Kenan.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceste personaje au reușit să facă o diferență uriașă atât pe micile ecrane cât și în mediul online. Astfel, cifrele vor fi de acum înainte atent urmărite. Trebuie punctat faptul că actorii s-au adaptat foarte ușor unul în preajma celuilalt, dat fiind timpul care a trecut de când nu au mai lucrat împreună.

Citește și: Serialul O altă persoană cu Burak Deniz și Hande Erçel în rolurile principale a cucerit telespectatorii. Totul despre poveste

Serialul este difuzat în arabă, franceză, iar acum publicul din Algeria se poate bucura de proiectul care i-a adus pe Hande Erçel și Burak Deniz din nou unul lângă celălalt. Tensiunea crește în cel de-al 5-lea episod al seriei. Oare îl va ucide Kenan pe tatăl frumoasei Leyla?

În timp ce Leyla este ocupată să rezolve misterul morții lui Hamdi Atilbay, apropierea de jurnalistul Kenan reușește să creeze entuziasm în rândul fanilor. Toată lumea se întreabă acum care va fi deznodământul și care va fi povestea dintre cei doi. Curiozitatea este la cote maxime. Hande Erçel este una dintre cele mai populare actrițe din Turcia la momentul actual. A jucat rolul de protagonistă în Dragostea plutește în aer și alte seriale de succes.

Tot ce vrei să știi despre Hande Erçel

Ca una dintre cele mai îndrăgite vedete la momentul actual, am decis să îți spunem câteva lucruri despre Hande Erçel. La 29 de ani a reușit să-și construiască o carieră inedită în țara natală și a apărut în mai multe producții de succes. În mediul online are milioane de prieteni virtuali, iar fotografiile și filmulețe îi sunt apreciate pretutindeni.

Citește și: Serialul în care joacă Hande Ercel, Bambașka Biri, acaparat de un val de critici. Ce se întâmplă

Cu toate că recent a fost judecată pentru aspectul său fizic și chestionată în legătură cu presupusele operații estetice, aceasta a negat de fiecare dată ceea ce s-a scris despre ea. Cu dorința de a-și păstra fanii din mediul online, continuă să posteze în diferite momente ale zilei.

Sora sa, Gamze Ercel, este o vedetă populară pe rețelele sociale, acolo unde la fel ca și actrița este recunoscută și apreciată pentru talentul artistic. A format un cuplu cu artistul Murat Dalkılıç., însă cei doi s-au despărțit în vara anului 2020. A urmat o relație amoroasă cu colegul de platou Kerem Bursin, însă nici acolo lucrurile nu au funcționat într-o manieră pozitivă. Pe lângă talentul de actriță este apreciată pentru frumusețea sa, dar și pentru stilul inedit.

În articolul

Serialul O altă persoană - Bambașka Biri cu Hande Erçel și Burak Deniz este criticat. Ce spun publicațiile din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x