RBD lansează o nouă piesă. Despre ce e vorba și de ce Anahí a izbucnit în plâns

Publicat pe 12.11.2023 la 20:50 Actualizat pe 12.11.2023 la 18:53

Faimoasa cântăreață a încercat să-și stăpânească emoțiile, dat fiind faptul că noua melodie RBD urmează să fie lansată. Artistul Leon Leiden i-a oferit faimoasei Anahi o mostră din Solo te pido.

Anahi, Christopher Uckermann, Maite Perroni și Christian Chavez pe scenă, dansează

RBD lansează o nouă piesă intitulată Solo te pido

Happy Channel

La doar 10 zile de la momentul în care va începe Soy Rebelde Tour, a ieșit la iveală un scurt fragment din noua melodia lansată de RBD, Solo te pido.

RBD lansează o nouă piesă la scurt timp înainte de turneu

Fragmentul piesei a fost distribuit pe pagina personală de TikTok a artistului Leon Leiden, cel care a fost compozitorul temei pe care Anahi a înregistrat-o în studio. În același videoclip o putem vedea pe celebra vedetă încercând să-și stăpânească lacrimile, spunând clar că versurile melodiei descriu fără doar și poate esența formației RBD.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am iubit-o când am ascultat-o, i-am spus că trebuie făcută, trebuie să o facem.”, se aude vedeta în același filmuleț publicat în mediul online.

“Îți spun din tot sufletul...e frumoasă, adică, pe bune că va fi un hit”, a spus vedeta printre lacrimi. „Mi se pare minunat fiindcă exact asta a lipsit generației noastre și cred că e punctul care a marcat RBD.”, a continuat artista. În același timp, Leon Leiden a punctat faptul că melodia este în proces de înregistrare.

Citește și: Anahi, la repetiții pentru turneul RBD alături de copiii săi. Imaginile care au înduioșat internetul. Cei mici îi calcă pe urme

Cu toate că nu există o dată clară a lansării piesei, atât Anahi cât și Dulce Maria, Maite Perroni, Christian Chavez și Christopher Uckermann au dezvăluit deja că odată cu alte surprize vor exista și melodii noi, printre care și Solo te pido.

În același timp, Anahi a mărturisit că ea și-a înregistrat partea din respectiva piesă și în acest moment colegii săi se află în studio pentru a continua munca. Chiar dacă nu se cunosc versurile integrale ale melodiei se pot auzi câteva cuvinte pline de nostalgie.

“Și fără vocea ta chiar și respirația mi se pare dificilă, trebuie să-mi închid sufletul și să uit de noi doi. Fără iubirea ta nu mă pot ridica și mi-e greu să merg, doar te rog.”, sunt câteva dintre versuri. Pe 25 august începe turneul RBD intitulat Soy Rebelde Tour ce va începe în El Paso, Texas și se va finaliza pe 17 decembrie în Mexic.

Anahi are probleme cu auzul

Artista a suferit perforația timpanului în timp ce făcea repetiții pentru turneul RBD. Un mulaj pentru căști i-a rămas blocat în ureche și a fost nevoie de o intervenție dureroasă.

Citește și: Moment plin de emoție în sala de repetiție cu doar 10 zile înainte de turneul RBD. Anahi a făcut totul public pe rețelele de socializare

“Mă însănătoșesc. Încă nu aud și asta nu-i place doctorului.”, a dezvăuit Anahi în momentul în care a suferit ruptura de timpan. Vedeta a dezvăluit ca va participa în continuare în cadrul proiectului, în ciuda problemelor de sănătate.

“Vă asigur că o să dau totul în acest turneu, de asta să nu aveți nicio îndoială. Dacă nu o să fie 100 % cu auzul, mai am o ureche. Nimic n-o să-mi pună piedici.”, a spus vedeta. Manuel Velasco, politicianul și soțul său, a dezvăluit că-i va fi în permanență alături și o va susține în orice decizie o va lua de acum înainte.

Cu timpul, auzul vedetei va reveni la normal, așa cum a declarat în mediul online. Pe contul personal de socializare, aceasta își ține fanii la curent cu evoluția stării sale de sănătate.

În articolul

RBD lansează o nouă piesă. Despre ce e vorba și de ce Anahí a izbucnit în plâns

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 mai 2024. Berbecii au parte de un moment de claritate mentală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca. "Doamne, e acelaşi preţ ca în UK"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Catine
5 semne că pielea ta este stresată. Care sunt recomandările specialiștilor
useit.ro
Clone AI ale rudelor decedate sunt vândute în China. Ce preț au copiile cu inteligență artificială
as.ro
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe săptămână. Cum afectează numărul lor nivelul colesterolului
Spynews
Rețetă de prăjitură cu mango și mere. Un desert ideal pentru weekend
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
x