Anahi, la repetiții pentru turneul RBD alături de copiii săi. Imaginile care au înduioșat internetul. Cei mici îi calcă pe urme

Publicat pe 10.08.2023 la 21:15 Actualizat pe 10.08.2023 la 21:21

Anahi, cunoscută pentru participarea sa în trupa RBD, care a făcut senzație în anii 2000, la mulți ani distanță de la acel succes mondial, Anahi se întoarce pe scenă pentru un turneu alături de foștii săi colegi de trupă.

Anahi

Gettyimages.com

Ea este însoțită la repetiții chiar de cei doi copii ai săi. Imaginile care au ieșit la lumină au topit inimile fanilor și au demonstrat că pasiunea pentru muzică și performanță este moștenită din generație în generație.

Alături soțul ei, politicianul Manuel Velasco, Anahi a adus pe lume doi copii minunați: Santiago și Emiliano. Cei doi sunt la rândul lor pasionați de lumea muzicală.

Anahi, alături de copiii săi la repetițiile pentru turneul mondial Rebelde din 24 august

Artista a dezvăluit că cei doi băieți sunt alături de ea la repetiții, urmărind cu atenție fiecare mișcare și notă muzicală.

RBD și-au anunțat reunirea la sfârșitul anului trecut și au împărtășit cu entuziasm planurile cu fanii, inclusiv un turneu format din 26 de concerte care îi va duce pe unele dintre cele mai mari stadioane și arene din Brazilia, Mexic și Statele Unite. De asemenea, ei au împărtășit fotografii împreună în studio, în timp ce se pregătesc să pună în scenă ultimul lor turneu împreună.

Turneul Soy Rebelde al trupei RBD începe pe 25 august, în El Paso, Texas. "Intenția noastră de data aceasta este să ne bucurăm din plin, să împărtășim, să mulțumim tuturor și să avem un fel de încheiere pe care nu cred că am avut-o data trecută. Am avut un turneu de adio atunci, dar nu am simțit că ne-am luat rămas bun cu adevărat", a declarat Perroni într-un interviu acordat Billboard.

În articolul

Anahi, la repetiții pentru turneul RBD alături de copiii săi. Imaginile care au înduioșat internetul. Cei mici îi calcă pe urme

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x