Replica dată de Dulce María și Christopher Uckermann după ce Anahí a recunoscut ruptura dintre ei. Cum au ajuns să își strice relația

Publicat pe 15.05.2024 la 17:46 Actualizat pe 15.05.2024 la 18:04

Artiștii de la RBD au dat-o la o parte pe Anahí după un gest al cântăreței. Cum au ajuns la ”cuțite”.

Artiștii de la RBD au dat-o la o parte pe Anahí după un gest al cântăreței. Cum au ajuns la ”cuțite”.

Profimediaimages.ro

E tensiune între membrii RBD, după ce Dulce María și Christopher Uckermann au reacționat la ultimul gest al lui Anahí.

Citește și: De ce Thalía continuă să o sune pe mama sa, care a decedat în urmă cu 13 ani. Mărturisirile tulburătoare ale vedetei

Replica dată de Dulce María și Christopher Uckermann după ce Anahí a recunoscut ruptura dintre ei. Cum au ajuns să își strice relația

După ce absența lui Anahí la botezul fiicei lui Maite Perroni a stârnit zvonuri despre o ruptură în cadrul RBD, a pornit un întreg război de insinuări.

Scandalul a fost alimentat de faptul că Anahí și-a felicitat fostul impresar, cu care se află în proces pentru o presupusă fraudă.

Mesajele împărtășite de Anahí, Dulce María și Christopher Uckermann pe rețelele lor de socializare au stârnit speculații în rândul fanilor RBD. Acestea au fost interpretate ca aluzii pe fondul zvonurilor privind o posibilă ruptură între membrii trupei.

Pe 21 decembrie, Anahí, Dulce María, Maite Perroni, Christian Chávez și Christopher Uckermann și-au încheiat turneul „Soy Rebelde Tour”. Se zvonește că relația lor nu s-a încheiat în cei mai buni termeni.

Faptul că Anahí a lipsit de la botezul fiicei lui Maite Perroni a ridicat suspiciuni cu privire la relația lor. Recent, artista a făcut un alt gest care nu a fost privit cu ochi buni de către foștii colegi.

Ea i-a urat ”la mulți ani” fostului său manager, Guillermo Rosas, cu care ”RBD” are un proces legat de o presupusă fraudă. În mijlocul controversei, cântăreața a emis și o declarație în care a spus că nu a intenționat niciodată să rănească pe cineva cu postarea sa.

Citește și: Ce avere are William Levy la 43 de ani. Ar fi avut mai multe probleme financiare de-a lungul timpului

„În acea postare am declarat că nu există resentimente în inima mea și că eu cred cu tărie în a trăi în pace cu toată lumea. Vreau să precizez că m-am exprimat într-un mod personal, nu am intenționat niciodată să rănesc pe cineva.

Când o prietenie și o afecțiune de atâția ani este fracturată în acest fel, durerea este profundă, modul meu de vindecare este să renunț la orice resentimente. În ceea ce privește partea profesională, sunt complet de acord și am fost întotdeauna de acord că procesul de transparență totală pe care îl dorim cu toții trebuie să continue", a fost mesajul publicat de ea.

După această postare, pe contul lui Dulce María a apărut un mesaj în care se vorbește despre trădare. Fanii RBD au considerat că este o aluzie la fosta colegă.

„Maturitatea este atunci când îți dai seama că oamenii nu-ți pot oferi ceea ce nu-ți pot oferi ei înșiși, așa că nu mai aștepți loialitate de la oameni care se trădează, nu mai aștepți onestitate de la oameni care se mint pe ei înșiși și nu mai aștepți pace de la oameni care sunt în război cu ei înșiși”, a postat ea.

Christopher Uckermann a repostat același mesaj și a adăugat fraza, conform Univision: „Respectul pentru tine însuți trebuie să fie mai puternic decât sentimentele tale”.

În articolul

Replica dată de Dulce María și Christopher Uckermann după ce Anahí a recunoscut ruptura dintre ei. Cum au ajuns să își strice relația

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 mai 2024. Balanțele deschid un nou capitol. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Produsele de pe Shein şi Temu s-ar putea scumpi. UE vrea taxe vamale pentru toate comenzile
a1.ro
Daliana Răducan a decis ce rochie de mireasă va purta. Reacția savuroasă a lui Răzvan Simion: „Pot arunca o privire?”
HelloTaste.ro
Coșulețe aperitiv cu brânză și avocado. Rețetă de gustări delicioase
Catine
Horoscopul lunii iunie 2024. Nativii vor cunoaște succesul și fericirea în perioada următoare
useit.ro
Țările în care se mută milionarii. Care sunt cele 6 state care atrag oamenii cu bani
as.ro
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de ani. Fostul fotomodel l-a făcut să uite de probleme
MediCOOL
Semnul care prezice demența cu până la 12 ani înainte de a fi diagosticată
Spynews
Radu Mazăre este eliberat din închisoare! Decizia de ultimă oră a instanței de la Tribunalul Ilfov
DeParinti
Superalimente recomandate pentru dieta unui copil. Ce poți include în mesele principale ale micuțului tău
MediCOOL
Semne ale deficienței de calciu. Cum poți identifica lipsa acestui mineral
HelloTaste
Ruladă cu bezea și fructe de pădure. Pașii simpli pentru a obține un desert delicios
x