De ce Thalía continuă să o sune pe mama sa, care a decedat în urmă cu 13 ani. Mărturisirile tulburătoare ale vedetei

Publicat pe 13.05.2024 la 17:16 Actualizat pe 13.05.2024 la 18:08

Thalía nu a reușit să depășească pierderea mamei, care a decedat în urmă cu 13 ani. Artista mărturisește că o sună constant pentru a îi povesti detalii din viața sa, momente în care realizează cât de dureroasă e absența părintelui.

Thalía nu a reușit să depășească pierderea mamei, care a decedat în urmă cu 13 ani. Artista mărturisește că o sună constant pentru a îi povesti detalii din viața sa, momente în care realizează cât de dureroasă e absența părintelui.

Profimediaimages.ro

Thalía a făcut mărturisiri tulburătoare la 13 ani de la momentul în care și-a pierdut părintele.

De ce Thalía continuă să o sune pe mama sa, care a decedat în urmă cu 13 ani. Mărturisirile tulburătoare ale vedetei

De Ziua Mamei în Mexic, Thalía i-a dedicat un mesaj emoționant Yolandei Miranda Mange, la 13 ani de la moartea acesteia. Artista încă suferă profund și gândul îi zboară mereu la mama sa, a mărturisit ea.

Cântăreața și-a exprimat dorul în mesajul pe care i l-a dedicat Yolandei Miranda Mange, care s-a stins la vârsta de 76 de ani, în urma unui atac cerebral în Ciudat de Mexico, pe 27 mai 2011.

Thalía a mărturisit că, la mai bine de un deceniu de la pierderea mamei, încă mai încearcă să o sune pentru a-i povesti detalii din viața de zi cu zi și a exprimat cât de greu îi este să se confrunte cu absența ei.

Citește și: Bat clopotele de nuntă pentru Diletta Leotta și Loris Karius. Fosta iubită a lui Can Yaman va fi mireasă în luna iunie

„Este uimitor cum, în ciuda trecerii timpului, ești mai prezentă ca niciodată. Este inevitabil ca atunci când am o bucurie sau ceva frumos pe care vreau să îl împărtășesc, primul lucru pe care îl fac este să îmi iau telefonul și să încerc să te sun.

În fiecare săptămână încerc instinctiv să-ți trimit o poză amuzantă sau să-ți povestesc despre ceva nebunesc care mi s-a întâmplat și în fiecare săptămână mă lovesc de zidul distanței și de realitatea că nu mai ești aici", a precizat Thalía.

Artista i-a mulțumit pentru puterea, determinarea cu care a înzestrat-o, dar și pentru iubirea pe care i-a purtat-o.

„Știu că ești fericită bucurându-te într-un loc frumos, aproape de El, și îți trimit un sărut și o îmbrățișare, și vreau să știi că îți sunt enorm de recunoscătoare pentru tot ceea ce ai făcut cu instrumentele pe care le aveai pentru a mă face femeia care sunt astăzi”, a scris ea.

Printre comentariile la postare, se remarcă cel scris de Lili Estefan, o prietenă apropiată a vedetei, în care a amintit promisiunea pe care i-au făcut-o Yolandei Miranda Mange.

„Mama ta a fost unică, un adevărat războinic cu o viziune cum puțini am cunoscut vreodată. Și ea trăiește în inima mea și iată-ne aici împreună, așa cum i-am promis. Te iubesc sufletul meu pereche, sora mea de viață", a notat ea.

Citește și: Emre Altuğ a îmbrăcat din nou costumul de mire și a surprins pe toată lumea. Ce se observă în imagini

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În articolul

De ce Thalía continuă să o sune pe mama sa, care a decedat în urmă cu 13 ani. Mărturisirile tulburătoare ale vedetei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x