Rețeta Gabrielei Spanic de chifteluțe umplute cu brânză pentru mâncarea de linte. Ce trucuri folosește actrița pentru o mâncare cu mult gust

Publicat pe 03.04.2023 la 21:05 Actualizat pe 03.04.2023 la 21:33

Gabriela Spanic, celebra actriță din serialul “La Usurpadora” a dezvăluit fanilor o rețetă delicioasă de chiftele umplute cu brânză care pot fi servite la mâncarea de linte. Ce ingrediente a folosit actrița.

Gabriela Spanic

Gettyimages.com/Shutterstock

Gabriela Spanic este o împătimită a bucătărie și nu este pentru prima dată când actrița filmează rețetele sale. De această dată a prezența următorilor ei o rețetă de “Chifteluțe umplute cu brânză pentru a acompania lintea”, spune ea. Actrița a filmat toți pașii din bucătărie și ce legume a folosit pentru a ieși un preparat cu gust, dar și sănătos.

Este bine știut faptul că actrița este o bucătăreasă de excepție și dă sfaturi celor pasionați de domeniul culinar. Doamnele care o urmăresc au fost încântate să descopere o nouă rețetă delicioasă, din legume și brânză.

Cum prepară Gabriela Spanic chiftele umplute cu brânză și linte maro

Ingredientele de care aveți nevoie pentru a face rețeta Gabrielei Spanic:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pune lintea la fiert, timp în care sunt pregătite legumele. Ardeiul roșu, ceapa roșie și ceapa verde sunt tăiate în felii și bucăți mici peste care se presară sare, piper și un strop de oțet balsamic. Apoi se bagă la cuptor la 180 de grade. Lintea este fiară împreună cu ceapă, usturoi, țelină și zeamă de stoc de pui pentru gust.

Gabriela Spanic face un fel de aluat din banane pisate și făină pe care ulterior le umple cu brânză. Face o adâncitură în mijlocul fiecărei chiftele și umple cu bârnză. Apoi le trece prin pesmet, apoi prin făină, apoi prin ou și repetă procesul încă o dată.

După ce sunt prăjite în ulei, sunt servite cu mâncarea de linte șia sezonate cu legumele care au fost copate în cuptor.

Citește și: Gabriela Spanic le-a prezentat fanilor personajul pe care îl va jucat în serialul Amores. Prin ce schimbare trece actrița de dragul actoriei

Cu o cariera impresionanta și un aspect fizic deosebit la vârsta de 49 de ani, Gabriela Spanic este un exemplu pentru toți cei care doresc să se inspire.

În articolul

Rețeta Gabrielei Spanic de chifteluțe umplute cu brânză pentru mâncarea de linte. Ce trucuri folosește actrița pentru o mâncare cu mult gust

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x