Rihanna este din nou însărcinată. Cântăreața a ținut să facă anunțul în cadrul show-ului din finala Super Bowl

Publicat pe 13.02.2023 la 08:35 Actualizat pe 13.02.2023 la 09:39

Rihanna este din nou însărcinată. Cântăreața a ținut să facă anunțul în cadrul show-ului din finala Super Bowl. Vedeta a îmbrăcat un costum de culoare roșie.

Rihanna poartă un costum roșu și are părul prins în coadă

Rihanna și-a anunțat fanii că este însărcinată pentru a doua oară în cadrul Super Bowl

Getty Images

Un reprezentant al celebrei cântăreței a confirmat vestea că Rihanna este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Aceasta a cântat în cadrul Super Bowl și a purtat o ținută care i-a lăsat la vedere burtica de gravidă.

Rihanna este din nou însărcinată cu rapperul A$AP Rocky

Celebra artistă este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Suspiciunile au apărut după ce Rihanna s-a afișat cu burtica de gravidă pe scena Super Bowl. Îndoielile au dispărut la scurtă vreme după aceasta a început să cânte în fața tuturor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Un reprezentat al cântăreței a confirmat că devia este însărcinată după ce a oferit un spectacol de zile mari.”, se arată pe site-urile oficiale, scrie tvnotas.com.mx. Burtica de gravidă nu a putut trece neobservată. Constumul roșu pe care l-a purtat aceasta a reușit să scoată adevărul la iveală. Originară din Barbados, artista a cântat timp de 13 minute melodiile sale celebre printre care Work, Diamonds, Umbrella, printre altele. Deși a încercat să țină pasul cu dansatorii, starea sa avansată de sarcină i-a limitat multe dintre mișcări.

Amintim faptul că Rihanna a devenit mămică pentru prima oară în urmă cu un an. A dat naștere unui băiețel, fructul iubirii cu artistul A$AP Rocky. Până în prezent, aceasta nu a oferit niciun detaliu legat de viața sa în această nouă etapă. Nu se cunosc mai multe despre cea de-a doua sarcină, asta pentru că nu a vorbit până acum de ceea ce trăiește în prezent.

“Cred că voi aduce pe cineva cu minte. Nu știu sigur încă.”, a declarat Rihanna înainte de marea apariție pe scena Super Bowl. Cu toate că a menționat acest lucru, fanii s-au gândit în mod natural că va performa alături de artiști recunoscuți precum Jay – Z, Drake sau Eminem. Cântăreața nu a avut niciun moment o astfel de idee, asta pentru că de fapt și-a dorit să ofere un “cadou” neașteptat tuturor celor care au urmărit-o pe scenă.

Rihanna a oferit un spectacol de zile mari pe scena Super Bowl

Audiența nu a întârziat să apar, asta pentru că Rihanna a cântat melodia Better have my money, un semn că aceasta nu a ținut să fie plătită pentru prestația sa în cadrul Super Bowl. În timp ce cântăreața și-a susținut concertul de la înălțime, dansatorii săi au oferit o coregrafie specială. Artificiile au apărut la scurtă vreme după ce a început piesa We found love.

Atunci când toată lumea credea că Rihanna va reveni din nou în atenția publicului cu noi melodii, vestea că este însărcinată pentru a doua oară i-a lăsat convinși că va trece o bună perioadă de timp până când acest moment va avea întâietate. Cu toate că a cântat mai multe piese pe care le-a creat alături de alți artiști, aceștia nu s-au prezentat alături de ea pe scenă. Printre ei se numără și Jay – Z, Kanye West sau DJ Khaled. Absența lor nu a fost totuși semnalată, asta pentru că toată lumea a fost vrăjită de burtica de gravidă a vedetei. Rihanna a mărturisit că i-a urmărit prestația faimoasei Beyonce, atunci când artista și-a dezvăluit sarcina în cadrul MTV VMA în 2011.

În articolul

Rihanna este din nou însărcinată. Cântăreața a ținut să facă anunțul în cadrul show-ului din finala Super Bowl

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x