Sebastián Rulli îi ia apărarea lui Julián Gil și lansează un mesaj dur la adresa actriței Marjorie de Sousa: „Este de neiertat”

Publicat pe 04.12.2023 la 15:04 Actualizat pe 04.12.2023 la 15:40

Sebastián Rulli îi oferă votul lui de încredere lui Julián Gil și a ținut să-și arate deschis răspunsul în fața acțiunilor actriței Marjorie de Sousa. Ce se întâmplă în acest moment pe rețelele sociale.

Sebastián Rulli poartă o cămașă în carouri

Sebastián Rulli îi ia apărarea lui Julián Gil și lansează un mesaj dur la adresa actriței Marjorie de Sousa

Profimedia Images

Certurile dintre Julián Gil și Marjorie de Sousa continuă. Cei doi se află încă o dată într-un punct critic în ceea ce privește creșterea fiului lor. De când micuțul a debutat în televiziune atunci când a apărut în emisiunea Hoy, actorul a respins fără doar și poate ideea. S-a arătat intrigat de felul în care fosta sa parteneră a preluat frâiele.

Sebastián Rulli îi ia apărarea lui Julián Gil și lansează un mesaj dur la adresa actriței Marjorie de Sousa

Actorul s-a arătat mai mult decât indignat de faptul că micuțul Matías a urcat pe scenă alături de mama sa și a cântat. Cei doi au fost prezenți la televiziunea națională, acolo unde l-a putut vedea și Julián Gil. Acestuia i s-a furat dreptuș de a-și vedea fiul. Într-o postare publică, acesta a ținut să-și exprime părerea cu privire la ceea ce s-a întâmplat. Actorul din El maleficio nu doar că a primit sprijin din partea publicului, ci și unii artiști i-au fost alături și au ținut să se pronunțe în favoarea sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Un dar al iubirii și al păcii? Doar de-ar fi așa și nu cu dinții pe afară. Ce cadou mai bun pentru a demonstra pacea și iubirea decât să-l lași pe fiu să-și cunoască tatăl și invers. Azi, după aproape 7 ani, am putut ca mii dintre voi să am puțin din fiul meu. După ce un timp în care n-am putut nici să-l văd pe rețelele sociale pentru că nu îi arăta chipul, acum i-a făcut debutul în teleivizune.

Citește și: Julián Gil a fost diagnosticat încă o dată cu cancer de piele. Actorul s-a operat pentru a doua oară

Și mulțumesc celor care m-au etichetat în videoclipuri, am putut să-l văd. Aș vrea totuși să punctez incompetența, nervii și tristețea care m-au cuprins când am văzut asta. Continui să nu înțeleg cum se poate ca o ființă umană să nu-și cunoască tatăl sau mama. Nu sunt mort și fiul meu are drept să știe cine sunt.”, a scris Julián Gil într-o scrisoare publicată pe instagram. La scurtă vreme, a fost Sebastián Rulli cel care i-a stat alături cu un mesaj emoționant și în care demonstrează că îi este prieten până la capăt.

“Este incredibil și de neiertat, mai ales dreptul care se ia fiului tău de a te vedea. Tu ești un om mare și un tată minunat și ziua în care va avea șansa, va vedea asta.”, a scris partenerul faimoasei Angelique Boyer.

Ce alți faimoși îl sprijină pe Julián Gil în lupta pentru paternitate

Opinia publică și mai ales lumea celebrităților este împărțită în ceea ce privește disputa dintre Julián Gil și Marjorie de Sousa. Cei doi se luptă pentru custodie, însă actorul este cel care nu l-a mai văzut pe micuț de o bună bucată de vreme. Actrița de origine venezueleană are în prezent custodia totală, asta pentru că în 2020 lui Julián Gil i s-a retras paternitatea.

Citește și: Julián Gil anunță nunta cu Valeria Marin și “un proiect important de viață”. Se zvonește că va deveni tătic din nou

Recent, micuțul Matias a cântat alături de mama sa un cântec de sărbătoare intitulat Regalo de amor y paz ( Dar pentru pace și dragoste). Printre celebritățile care îl susțin pe Julián Gil se află Ana Brenda Contreras, Grettel Valdez și Eduardo Santamarina.

În articolul

Sebastián Rulli îi ia apărarea lui Julián Gil și lansează un mesaj dur la adresa actriței Marjorie de Sousa: „Este de neiertat”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x