Sebastián Rulli își prezintă un nou proiect profesional. În ce telenovelă poate fi văzut în prezent

Publicat pe 12.05.2023 la 12:51 Actualizat pe 12.05.2023 la 13:27

Sebastián Rulli joacă rolul de protagonist în Más allá de ti, un proiect realizată alături de actrița Ariadne Díaz. Despre ce este vorba.

Sebastián Rulli poartă o cămașă albă și sacou închis la culoare

Sebastián Rulli își prezintă un nou proiect profesional

Profimedia Images

Pe lângă proiectele Vencer la ausencia și Los ricos también lloran, actrița de origine mexicană și frumușelul din Argentina s-au întâlnit încă o dată pe platourile de filmare pentru producția Más allá de ti. Istoria, personaje și detalii în articolul de mai jos.

Sebastian Rulli își prezintă un nou proiect profesional

Ariadne Diaz a stat o bună perioadă de timp departe de luminile reflectoarelor. Cu toate acestea, odată cu succesul telenovelei Vencer la ausencia, aceasta a decis că este cazul să continue în aceeași manieră. S-a alăturat proiectului Más allá de ti alături de Sebastian Rulli. Actorul a ținut să le reamintească fanilor că producția va putea fi urmărită în curând pe vix.com, una dintre platformele de streaming în limba spaniolă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Câteodată, căutarea dreptății te va duce mai departe de tine. Disponibil din 26 mai, doar pe vix”, a scris Sebastian Rulli în secțiunea descrierii. Prima care a ținut să-i lase un comentariu a fost chiar partenera Angelique Boyer.

Citește și: Sebastián Rulli și Santiago au petrecut momente emoționante tată–fiu. Cei doi au avut o vacanță de neuitat pe insula Cozumel

“Bravo, iubirea mea. Vrem să vedem mai departe de tine, cu totul.”, a scris aceasta. Peste 17 mii de aprecieri au fost lăsat pe pagina actorului la cea mai recentă postare. Actrița principală din cadrul producției deține peste 6 milioane de fani pe pagina personală de Instagram. A lăsat recent câteva cuvinte despre personajul său, dar și despre ideea poveștii.

“Este o serie care prezintă teme moderne, fiind o dramă cu o idee de supranatural. M-am simțit puternică pentru faptul că am putut să creez un thriller unic pentru echipa de la VIX+ și cred că am rezonat alături de publicul latin.”, a declarat producătoarea Rosy Ocampo. Din distribuție mai fac parte Lisa Owen, Dominika Paleta, Patricia Reyes Spíndola, Salvador Sánchez, Arturo Ríos, Gustavo Sánchez Parra, Anna Silvetti, Nacho Tahhan și María Perroni. Sebastian Rulli se află în prezent printre cei mai renumiți actori de telenovele și are peste 12 milioane de fani pe pagina personală de instagram.

Angelique Boyer își surprinde partenerul cu o schimbare de look radicală

Vedeta din “Rebelde” a ținut să-și surprindă partenerul cu o schimbare de look radicală. Angelique Boyer a publicat la categoria instastory reacția lui Sebastian Rulli la vederea noii sale coafuri. De la părul lung și blong, aceasta ajuns la un păr scurt, negru.

Citește și: Momentul în care Angelique Boyer și Cecilia Galliano s-au întâlnit față în față. Cum au reacționat cele două dive

“Azi am petrecut cinci ore în salon, noroc că este un loc incredibil și timpul a zburat în timpul procesului. Vi-l arăt pe iubitul meu, Sebastian Rulli, cred că nu i-a plăcut.”, a scris actrița. La scurtă vreme, Sebastian Rulli a distribuit postarea și a ținut să lase mesajul “ești rea Teresaaa”, făcând referire la personajul din cadrul telenovelei în care cei doi s-au cunoscut și unde a început relația de iubire.

Sebastian Rulli s-a născut pe 6 iulie 1975 în Buenos Aires, Argentina. A fost căsătorit cu Cecilia Galliano între 2007 și 2011 și este într-o relație cu Angelique Boyer din 2014. Printre cele mai îndrăgite telenovele în care a jucat se numără Rubi și Teresa, acolo unde a și cunoscut-o pe actuala sa iubită. Nu este totuși singura producție în care a jucat alături de aceasta.

În articolul

Sebastián Rulli își prezintă un nou proiect profesional. În ce telenovelă poate fi văzut în prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x