Momentul în care Angelique Boyer și Cecilia Galliano s-au întâlnit față în față. Cum au reacționat cele două dive

Publicat pe 23.09.2023 la 21:08 Actualizat pe 23.09.2023 la 18:19

Cecilia Galliano și Angelique Boyer s-au întâlnit în cadrul unui eveniment monden. Cum au reacționat cele două dive și unde au fost prezente.

Angelique Boyer poartă un costum alb și Cecilia Galliano zâmbește

Momentul în care Angelique Boyer și Cecilia Galliano s-au întâlnit față în față

Profimedia Images

Un moment extraordinar de ciudat pentru divele din lumea telenovelelor a avut loc în anul 2017. Pe atunci, fosta soție a celebrului Sebastian Rulli și actuala sa parteneră, Angelique Boyer, s-au întâlnit în cadrul unui eveniment monden. Totul s-a petrecut în Mexic, acolo unde cele două au fost nevoite să vadă față în față.

Momentul în care Cecilia Galliano și Angelique Boyer s-au întâlnit față în față

Pe atunci, Sebastian Rulli a avut o ceartă legală cu fosta sa parteneră, asta până când ambii părinți au decis că este cazul să aibă o relație cordială doar pentru fiul lor. Cu toate că cei trei s-au întâlnit pentru scurtă vreme în cadrul evenimentului, Cecilia Galliano a declarat că nu a avut nicio problemă în a-și saluta fostul soț și actuala parteneră.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu am nicio problemă cu asta. El este tatăl copilului meu, nu este nicio problemă aici. Nu e ca și cum îl văd pentru prima oară. Îl văd în fiecare weekend când vine să-l ia pe fiul pe sau să-l aducă.”, a declarat Cecilia Galliano în fața jurnaliștilor de la La cuchara, arată people.com. Santiago este copilul celor doi actori, iar până în prezent, părinții săi celebri nu au dorit să îi arate chipul în mediul online.

“Sunt lucruri care s-au întâmplat și trebuie să întorci pagina într-un final. Fiecare are propria sa viață acum, diferită. Ne respectăm viețile și avem un scop comun, acela este Santi, este cea mai importantă persoană din acest context.”, a adăugat vedeta. De asemenea, jurnaliștii au dorit să afle care este relația dintre Santiago și Angelique Boyer, actuala parteneră a lui Sebastian Rulli. Chiar din 2017, Cecilia Galliano menționa că actrița din “Rebelde” are o relație bună cu tânărul.

“Mi-ar plăcea ca prietena tatălui său să se înțeleagă bine cu fiul meu. Este fiul meu, tot ce este sănătos pentru el, este bine.”, a comentat vedeta.

Cum a arătat relația dintre Cecilia Galliano și Sebastian Rulli

Sebastian Rulli și Cecilia Galliano au format un cuplu aproape 10 ani. S-au căsătorit în anul 2007, după mai mulți ani de relație. Cu toate acestea, în 2011, după nașterea fiului lor Santi, cei doi au decis să se despartă și să semneze actele de divorț. După despărțire a început o luptă aprigă în fața judecătorilor, dar din fericire, totul a avut un final fericit.

Cecilia Galliano este una dintre cele mai urmărite vedete de telenovele din mediul online. Are peste 2 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde a postat până în prezent peste 3 mii de fotografii și filmulețe. De cealaltă parte, Angelique Boyer este cunoscută publicului de pretutindeni pentru rolul “Vico” din “Rebelde”, însă toate personajele sale au fost apreciate de-a lungul timpului. Are peste 14 milioane de prieteni virtuali și peste 1 mie de fotografii și filmulețe publicate pe contul personal de Instagram. Alături de Sebastian Rulli formează unul dintre cele mai apreciate cupluri. Au declarat în repetate rânduri că nu vor să se căsătorească și nu își doresc nici copii.

În articolul

Momentul în care Angelique Boyer și Cecilia Galliano s-au întâlnit față în față. Cum au reacționat cele două dive

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x