Seray Kaya vorbește despre partenerul ideal în cel mai recent interviu. Actrița din “Micuța rază de soare” a revenit în atenția publicului

Publicat pe 28.04.2023 la 10:08 Actualizat pe 28.04.2023 la 11:14

Seray Kaya a oferit detalii inedite despre viața personală în cel mai recent interviu. Actrița din "Micuța rază de soare" a vorbit despre ideea unui partener ideal.

Seray Kaya poartă o rochie roz și părul lung, desprins, ondulat

Seray Kaya în rolul din "Micuța rază de soare"

Happy Channel

Seray Kaya este una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual. A jucat rolul de antagonistă în “Femeie în înfruntarea destinului” și cel de protagonistă în “Micuța rază de soare”. Nu sunt însă singurele seriale în care și-a făcut simțită prezența de-a lungul timpului. Este lăudată de fani în mediul online pentru imaginea pozitivă pe care o afișează cu fiecare ocazie.

Seray Kaya vorbește despre partenerul ideal în cel mai recent interviu

A participat în cadrul 'Tight Conversation with Hakan Gence' și a vorbit despre visul pe care îl are pe plan personal. De asemenea, a punctat și greutățile pe care le are în viața de zi cu zi, în ciuda succesului în carieră. Și-a început viața profesională la vârsta de 14 ani și de atunci continuă să-și arate talentul cu orice ocazie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Viața în timpul școlii nu a mers așa cum mi-am dorit. Când am terminat clasele primare am spus că o să lucrez ca și coafeză și nu mai voiam să continui studiile. Am fost make-up artist în cele din urmă.”, a punctat protagonista din “Micuța rază de soare”. Ulterior, a ținut să atingă un subiect mai sensibil din viața sa, acela al morții tatălui său.

Citește și: Seray Kaya din “Femeie în înfruntarea destinului” a îmbrăcat o rochie albă cu crăpătură pe picior. Imaginea care nu are nevoie de interpretări

“Când m-am trezit într-o dimineață am auzit că tatăl meu este dus la spital. Când am fost acolo, am realizat că tatăl meu a murit fiindcă mama mea mergea pe lângă mine. Am avut situații cu el, am avut probleme.”, a declarat Seray Kaya, potrivit cnnturk.com. Din cauza situației prin care a trecut alături de părintele patern, vedeta și-a promis că nu contează aspectul fizic în alegerea unui partener de lungă durată, ci felul în care te face acesta să te simți.

“Acel gol din inima mea și războiul s-au sfârșit. M-am oprit, viața mea s-a oprit și ea. Acum îmi doresc pe cineva în viața mea care este plin de compasiune, adevărat om. Să fii urât sau frumos, nu contează cu adevărat.”, a continuat actrița.

Ce spune Seray Kaya despre personajul său din “Micuța rază de soare”

A reușit să impresioneze cu rolul de antagonistă în producția “Femeie în înfruntarea destinului”, iar personajul din “Micuța rază de soare” a reușit să o aducă în fața fanilor din toată lumea. Potrivit propriilor declarații, susține că seamănă în cele mai multe dintre privințe cu “Elif”.

Citește și: Seray Kaya surprinde cu o fotografie alături de colegul de platou. Cum arată actorul care îi este alături în cel mai nou proiect

“Este foarte inocentă, de aceea multe lucruri i se întâmplă. Tatăl ei a părăsit-o, mama ei moare, bărbatul pe care îl iubește o înșală. Este o parte a inocenței în ea, în ciuda greutăților. Problemele prin care trece Elif sunt similare cu ce mi s-a întâmplat și mie, iar acest lucru m-a afectat în timp ce jucam.”, a spus vedeta, potrivit ahaber.com.tr.

Actrița în vârstă de 31 de ani și-a pierdut tatăl în urma unui atac de cord în 2019 și cu toate că nu au avut o relație perfectă de-a lungul timpului, în cele din urmă a realizat importanța acestuia în viața sa. A subliniat faptul că este fiica unui tată care nu a știut să-și arate dragostea. De asemenea, a luat în greutate 15 kilograme odată cu tragicul eveniment care i-a marcat familia.

“Am fost îndrăgostită de tatăl meu, dar m-am luptat cu el. Când l-am pierdut, am iertat toți bărbații. Nu i-am putut spune niciodată te iubesc. Nici el nu mi-a putut spune. Este cel mai mare regret al meu.”, a spus aceasta.

În articolul

Seray Kaya vorbește despre partenerul ideal în cel mai recent interviu. Actrița din “Micuța rază de soare” a revenit în atenția publicului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 mai 2024. Racii pot avea parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
9 judeţe, sub avertizări meteo cod galben şi portocaliu de vijelii. Vreme severă până vineri seară
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Clătite cu flori de salcâm în aluat, pline de savoare și aromă
Catine
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă ar păţi şi ea ca primele soţii ale milionarului!
MediCOOL
Băuturi pentru memorie. Cum pot îmbunătăți această funcție a creierului
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Epuizarea maternă: simptome, cauze și recuperare
MediCOOL
Simptomele cancerului pulmonar. 10 semne pe care nu trebuie să le ignori
HelloTaste
Dulceață de rubarbă cu vanilie. Rețetă simplă pentru iarnă
x