Seray Kaya din “Femeie în înfruntarea destinului” a îmbrăcat o rochie albă cu crăpătură pe picior. Imaginea care nu are nevoie de interpretări

Publicat pe 22.03.2023 la 14:13 Actualizat pe 22.03.2023 la 15:14

Seray Kaya din “Femeie în înfruntarea destinului” a îmbrăcat o rochie albă cu crăpătură pe picior. Imaginea care nu are nevoie de interpretări.

Seray Kaya poartă părul lung desprins și își ține mâna dreaptă pe față

Seray Kaya din “Femeie în înfruntarea destinului” a îmbrăcat o rochie albă cu crăpătură pe picior

Instagram

Seray Kaya face parte din distribuția serialului “Femeie în înfruntarea destinului” și se numără fără doar și poate printre cele mai apreciate vedete din Turcia. Cu toate că o lungă perioadă de timp a renunțat la proiectele profesionale, acum a revenit în atenția fanilor gata să-și demonstreze talentul.

Seray Kaya din “Femeie în înfruntarea destinului” a îmbrăcat o rochie albă cu crăpătură pe picior

Are 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 150 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea a reușit să-i surprindă pe fani. Îmbrăcată într-o rochie albă cu crăpătură pe picior, așa s-a lăsat văzută Seray Kaya în ochii specialiștilor. Reacțiile internauților nu au întârziat să apară, cei mai mulți dintre aceștia făcând referire la personajul său Elif din a little daylight.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reușește să atragă atenția de fiecare dată, atât cu talentul său cât și cu ipostazele realizate pentru mediul online. O altă fotografie în care apare îmbrăcată într-o salopetă neagră și cizme lungi a păstrat curiozitatea internauților. Acum este o actriță recunoscută în lumea întreagă, însă pentru o bună perioadă de timp s-a străduit pentru a-și găsi un loc în această industrie. Ulterior, rolul de antagonistă din “Femeie în înfruntarea destinului” i-a adus cele mai multe dintre laude.

Citește și: Seray Kaya din “Femeie în înfruntarea destinului”, alături de bunică pe rețelele sociale. Actrița dansează cu cea mai dragă persoană din viața ei

“M-am ascuns de familie. A fost greu să fac diferența între oamenii buni și oamenii răi din această industrie.”, a declarat actrița. Și-a pierdut tatăl recent, însă a continuat să-și trăiască viața în aceeași manieră.

“Mereu am știut că tatăl meu m-a iubit, dar în ziua în care i-am adunat lucrurile a fost momentul în care am realizat cu adevărat ce s-a întâmplat și am rămas fără grai.”, a dezvăluit. Ultimele sale declarații au venit înainte de cutremurele din Turcia. Aceasta a vorbit despre călătoria sa prin viață.

“Încă am o călătorie de făcut. Mă iert mult mai ușor acum, am fost nervoasă, dar acum mă iubesc mai mult.”, a spus aceasta.

Ce spune Seray Kaya despre cutremurele din Turcia

Vedeta din “Femeie în înfruntarea destinului” și-a exprimat durerea față de victimele afectate de cutremure și s-a alăturat celor care au ținut să ofere o mână de ajutor.

Citește și: Seray Kaya din “Femeie în înfruntarea destinului”, într-un nou proiect profesional. Despre ce este vorba

“Vom avea nevoie de timp, dar ține de noi să împiedicăm durerea să se transforme în ceva uriaș. Este timpul să ne oprim din războaie și să fim uniți. Mulți suntem în această uniune și mă face să fiu foarte fericită. După aceasta, se pot lua măsuri serioase pentru îmbunătățiri rapide.”, a mărturisit Seray Kaya. A luat o scurtă pauză de pe platourile de filmare odată cu dezastrul ce a avut loc în țara sa natală, însă acum recunoaște că a revenit la normal în această privință.

Tatăl actriței s-a născut în Giresun, iar mama în Samsun. Seray Kaya a fost născută și crescută în Istanbul. Spune că nimeni din familia sa nu a fost interesată de artă, iar visul său a fost acela de a deveni medic veterinar. A lucrat pentru o perioadă ca make-up artist, clienții încurajându-o să meargă pe drumul actoriei.

În articolul

Seray Kaya din “Femeie în înfruntarea destinului” a îmbrăcat o rochie albă cu crăpătură pe picior. Imaginea care nu are nevoie de interpretări

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x