Serialul Familia – Aile cu Serenay Sarıkaya în rol principal a devenit preferatul fanilor. Ce spun publicațiile din Turcia

Publicat pe 11.04.2024 la 20:25 Actualizat pe 11.04.2024 la 12:20

Printre serialele care au avut șansa să fie prezentate la MIIPCOM în Franța s-a numărat și Familia – Aile cu Serenay Sarıkaya în rol principal. Acesta are tot mai mulți fani.

Serenay Sarıkaya poartă o geacă albastră de blugi și părul prins

Serialul Familia – Aile cu Serenay Sarıkaya în rol principal a devenit preferatul fanilor

Getty Images

Una dintre seriile agreate și chiar îndrăgite de fani în acest sezon este Familia – Aile. Conform informațiilor regăsite în cadrul publicațiilor din Turcia, interesul pentru acest proiect este crescut. Este printre cele mai populare povești din Turcia la momentul actual.

Serialul Familia – Aile cu Serenay Sarıkaya în rol principal a devenit preferatul fanilor

Difuzat în peste 80 de țări este cu adevărat rezultatul unei povești impresionante și a distribuției de excepție. Proiectul Aile nu a trecut neobservat, fiind o lucrare ce se întinde pe parcursul mai multor ani. Actorii principali, Kıvanç Tatlıtuğ și Serenay Sarıkaya sunt printre cei mai apreciați la acest moment. Cele 13 episoade difuzate au atins un succes neașteptat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cel de-al doilea sezon continuă cu o speranță la fel de mare. Cu toate acestea, cifrele din primul sezon nu au reușit să fie atinse. Rezultatul este așteptat din clipă în clipă. În luna aprilie a acestui an se spunea că protagonista seriei formează un cuplu cu Kıvanç Tatlıtuğ. Cei doi joacă rolurile de protagoniști în Familia – Aile. Serialul vorbește despre destinul a două persoane din două lumi complet diferite. Drumurile lor se intersectează și se schimbă complet.

Citește și: Tatăl faimoasei Cansu Tosun trăiește o poveste de dragoste cu mama unei alte actrițe. Despre cine este vorba

Firul poveștii urmărește viața lui Aslan ( Kıvanç Tatlıtuğ ), fiul unei familii bogate ce conduce un club de noapte. Acesta o întâlnește pe psihologul Devin ( Serenay ). În timp ce serialul are foarte multe suișuri și coborâșuri, fanii au realizat că ceea ce îi ține aproape de micile ecrane este chimia dintre Aslan și Devin. Cu toate că niciunul dintre actori nu a confirmat că ar forma un cuplu, internauții nu au putut sta deoparte fără să evidențieze chimia reală. Fără o confirmare oficială, zvonurile rămân doar atât, zvonuri.

Chiar dacă Kıvanç Tatlıtuğ este căsătorit din 2016 cu Bașal Dizer, o creatoare de modă din Turcia, se pare că problemele în paradis nu au întârziat să apară.

Cine este Serenay Sarıkaya, actrița din serialul Familia – Aile

Este model și actriță din Turcia, născută pe 1 iulie 1991 în Ankara. Și-a câștigat titlul de Miss Turcia în 2010. A trecut de la modelling la actorie într-un timp foarte scurt. A câștigat nenumărate premii de-a lungul timpului și a demonstrat că merită să rămână pe primele locuri în topurile internaționale. A călătorit la Milano ca ambasadoare a unui brand de bijuterii italienești. A îmbrăcat o ținută roz și s-a lăsat fotografiată pe rețelele sociale. Și-a lăsat la vedere abdomenul de invidiat. Ca și accesoriu a purtat un lanț de argint uriaș, atât la mâini cât și la gât.

Citește și: Serenay Sarıkaya revine pe platourile de filmare într-o nouă producție. Despre ce este vorba

Printre acestea se numără Golden Butterfly Award, unul dintre cele mai râvnite premii de către actorii din Turcia. Cât despre Kıvanç Tatlıtuğ, acesta este actor și model de asemenea. S-a născut pe 27 octombrie 1983 în Adana și are o carieră înfloritoare în prezent.

Printre serialele în care a jucat se numără “Kuzey Güney”, “Aşk-ı Memnu”, “Çarpışma” și “Cesur ve Güzel”. A câștigat nenumărate premii de-a lungul timpului printre care și Golden Butterfly Awards pentru Cel mai bun actor într-un rol principal între 2011 și 2016.

În articolul

Serialul Familia – Aile cu Serenay Sarıkaya în rol principal a devenit preferatul fanilor. Ce spun publicațiile din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un turist străin dezvăluie ce l-a dezamăgit în staţiunea Mamaia. Litoralul a fost cu cel puţin 30% mai gol faţă de anul trecut
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x