Serenay Sarıkaya revine pe platourile de filmare într-o nouă producție. Despre ce este vorba

Publicat pe 08.02.2024 la 16:00 Actualizat pe 08.02.2024 la 12:33

Serenay Sarıkaya continuă seria proiectelor profesionale cu o poveste de excepție. Unde și când va putea fi văzută vedeta.

Serenay Sarıkaya poartă o rochie neagră fără mâneci, ruj roșu și părul prins

Serenay Sarıkaya revine pe platourile de filmare într-o nouă producție

Getty Images

Faimoasa actriță de origine turcă Serenay Sarıkaya a apărut sezonul trecut în serialul Aile – Family. Aceasta și-a oferit o perioadă de vacanță pe timpul verii, moment în care a decis să se relaxeze pentru cel de-al doilea sezon în toamna anului 2023. A apărut pe platourile de filmare cu un ten schimbat, datorită clipelor petrecute în bătaia razelor soarelui.

Serenay Sarıkaya revine pe platourile de filmare într-o nouă producție

Serialul Aile cu Serenay Sarıkaya și Kıvanç Tatlıtuğ își începe cel de-al doilea sezon cu al 14-lea episod pe 3 octombrie 2023. Noi actori face parte din distribuția deja bine aleasă de către producători. Se așteaptă ca și cea de-a doua parte a poveștii să fie la fel de interesantă și mult așteptată. Pe lângă vedetele deja cunoscute, vor putea fi urmăriți și Selin Şekerci, Ayda Aksel și Alper Çankaya. De acum, echipa va fi cu adevărat completă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Entuziasmul internauților în mediul online este vizibil, mai ales datorită comentariilor pe care aceștia le oferă pe paginile oficiale ale seriei. În serialul Aile, Devin și Aslan se luptă pentru iubirea și viața lor împreună. O perspectivă puternică asupra situației, o aduce pe Serenay Sarıkaya după 7 de absență.

Faimoasa actriță se pare că este la fel de ambițioasă pentru cea de-a doua parte a poveștii. În ultimele declarații a specificat faptul că vacanța petrecută departe de luminile reflectoarelor a fost perfectă pentru odihnă.

“Filmările pentru cel de-al doilea sezon au început în Urla. Anul ăsta a fost foarte plin pentru mine. Crede-mă, am avut timp doar să dorm. Nu am avut timp să fac lucruri pentru mine.”, a spus vedeta. Se știe deja că după o lungă perioadă de absență, vedeta va continua cu programul încărcat până la finalul anului. Aceasta le-a reamintit jurnaliștilor că cel de-al doilea sezon va avea premiera pe 3 octombrie.

“Sunt foarte entuziasmată, mi-a fost dor de toată echipa. Sper că vom avea succes în acest sezon.”, a completat. S-a specificat faptul că formează un cuplu inedit cu Kıvanç Tatlıtuğ.

Ce spune Serenay Sarıkaya despre noul sezon Aile

Printre declarațiile specificate, vedeta nu a uitat să menționeze despre colegul său de platou cu care formează un cuplu inedit pe micile ecrane.

“Este un prieten actor cu care voiam să lucrez de multă vreme. Sunt foarte bucuroasă să-l întâlnesc pe platourile de filmare în cadrul unui astfel de proiect. Suntem parteneri și în Mavi. Am filmat o reclamă împreună, se va difuza. Totul este frumos, totul este frumos pentru mine.

Vedeta are peste 10 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă o arată pe actriță cu o mască aurie pe față și un machiaj inedit. Nu este pentru prima oară când Serenay Sarıkaya apare astfel în fața fanilor. A lucrat de asemenea cu Burak Deniz pe platourile de filmare. S-a născut pe 1 iulie 1992 în Ankara, Turcia. Serialul Shahmaran este printre cele mai urmărite de pe o celebră platformă de streaming.

În articolul

Serenay Sarıkaya revine pe platourile de filmare într-o nouă producție. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x