Serialul Kuruluş Osman cu Burak Özçivit în rol principal a ajuns la un record care este dificil de atins. Despre ce este vorba

Publicat pe 16.02.2024 la 19:30 Actualizat pe 16.02.2024 la 10:21

Burak Özçivit continuă să-și surprindă fanii cu cel mai recent proiect profesional. Serialul Kuruluș Osman a atins un record absolut. Despre ce este vorba.

actor poartă o cămașă albă și sacou negru

Serialul Kuruluş Osman cu Burak Özçivit în rol principal a ajuns la un record care este dificil de atins

Profimedia Images

Burak Özçivit joacă rolul principal în serialul Kuruluș Osman – Osman Întemeietorul. Proiectul se află deja la sezonul 5. Spune povestea din perioada Imperiului Otoman care a condus la o scară largă. Distribuția de succes a reușit fără doar și poate să-i cucerească pe cei mai mulți dintre fani.

Serialul Kuruluș Osman cu Burak Özçivit în rol principal a atins un record care este dificil de atins

Chiar protagonistul se numără printre cei mai îndrăgiți actori din țara natală la momentul actual. Este deja la sezonul 5 cu acest proiect și fanii îl susțin în continuare. Are de asemenea colaborări și meseria de model o practică în continuare. Are peste 29 de milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde are peste 500 de fotografii și filmulețe publicate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Kuruluș Osman a reușit să atragă atenția încă de la primele episoade și continuă să rămână unul dintre cele mai puternice seriale din țara natală la momentul actual. Nu a pierdut până acum locul întâi în detrimenul niciuneia dintre producții. Într-un astfel de mediu, se poate spune clar că serialul a avut de asemenea un impact și pe platformele de socializare. Pe Youtube, în acest caz, a primi foarte multe reacții pozitive, arată seriesturkish.com.

Citește și: Fahriye Evcen oferă secretul fericirii în căsnicie. Cum reușește să mențină aprinsă flacăra iubirii alături de Burak Özçivit

A depășit orice recorduri pe Youtube și a atins 4.5 miliarde de vizualizări. Prmul episod al seriei are în prezent 8.5 miliarde, printre cele mai urmărite din cadrul seriei. Serialul este tradus în limba arabă, urdu, japoneză și spaniolă. Actorul principal este Burak Özçivit ca Osman Bey. Printre serialele în care a jucat se numără Așk Sana Benzer, Calikusu, Kurulus Osman și altele. Este căsătorit cu Fahriye Evcen din 2017 și împreună au doi copii. De cele mai multe ori, actorul poate fi văzut alături de familia sa în ipoztaze de-a dreptul emoționante.

Burak Özçivit continuă să rămână pe primele locuri în toprile fanilor

Recordul depășit de serialul Kuruluș Osman a fost atins cu episodul 136. Burak Özçivit s-a născut pe 24 decembrie 1984. Are o diplomă în arte frumoase. În 2005 a fost ales cel mai bun model din lume și a ajuns pe locul doi. Și-a început cariera de actor în Musallat.

Citește și: Burak Özçivit a reușit să fure toate privirile în cea mai nouă postare din mediul online. Actorul a îmbrăcat un pulover portocaliu

Este contemporan cu Cagatay Ulusoy. A jucat într-un serial bazat pe tema producției americane Gossip girl. A fost ales ca Cel mai bun actor în cadrul Stars of the year awards, eveniment organizat de Yildiz Technical University pentru a 17-a oară în 2019.

La începutul anilor 2000 a câștigat mai multe concursuri de modelling și a fost cooptat pentru diverse evenimente. Partenera sa, Fahriye Evcen, este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A jucat în seriale precum Calikusu, Yaprak Dokumu, Așk Sana Benzer.

Este mămica a doi copii: Karan și Kerem, în momentul actual fiind în această poziție cu normă întreagă. Născută pe 4 iunie 1986, și-a cunoscut partenerul chiar pe platourile de filmare. În cel mai recent interviu a vorbit despre momentele romantice pe care le trăiește în cuplu și cum reușește să țină romantismul aprins după o anumită perioadă de timp.

În articolul

Serialul Kuruluş Osman cu Burak Özçivit în rol principal a ajuns la un record care este dificil de atins. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x