Sıla Türkoğlu și Alp Navruz s-au despărțit. Actorul a oferit primele declarații

Publicat pe 28.12.2023 la 17:21 Actualizat pe 28.12.2023 la 17:55

Relația care a încântat fanii în 2023 a ajuns la final. Sıla Türkoğlu și Alp Navruz s-au despărțit și actorul din Ține-mă de mână a oferite primele declarații în legătură cu această situație.

actrița poartă o bluză neagră și părul desprins, actorul poartă o cămașă cu imprimeu

Sıla Türkoğlu și Alp Navruz nu mai formează un cuplu

Happy Channel

Alp Navruz și Sıla Türkoğlu au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale anului 2023. Cei doi au fost surprinși în vara acestui an și de atunci și-au declarat iubirea și în mediul online. Cu toate acestea, relația lor nu a trecut testul timpului. A fost actorul din Ține-mă de mână care a vorbit recent despre întreaga situație.

Sıla Türkoğlu și Alp Navruz s-au despărțit

Prima suspiciune legată de separarea celor doi a venit după ce internauții au observat că actorii nu mai sunt prieteni virtuali pe instagram. În prezent, Sıla Türkoğlu joacă rolul Doğa în serialul Șerbet de afine și Alp Navruz este de asemenea implicat într-un nou proiect profesional.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost actorul din Ține-mă de mână cel care a oferit toate detaliile legate de separare, însă a specificat că nu este vorba despre infidelitate.

“Da, ne-am despărțit. Nu și-a băgat pisica neagră coada. Nu are nicio legătură cu asta. Nu vreau să vorbesc despre lucruri personale, dar da, este adevărat.”, a declarat actorul, arată ntv.com.tr. Recent, actrița care joacă rolul principal în seria Moștenirea și recent s-a implicat în serialul Șerbet de afine, a fost judecată pentru schimbarea aspectului său fizic.

Citește și: Pierderi neașteptate înregistrate de serialul Șerbet de afine cu Sıla Türkoğlu. Despre ce este vorba

Are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Se pare că iubirea lor a durat într-adevăr doar o vară și sentimentele s-au îndreptat către alte etape ale vieții.

Actorii s-au bucurat de evenimente împreună, vacanțe și tot mai multe ieșiri cu prietenii. Atunci când toată lumea credea că vor trece la nivelul următor și se vor căsători, vestea despărțirii a venit ca un șoc.

“Întotdeauna surprinzătoare”, “Profesionistă”, “Arăți minunat”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Printre aprecieri s-au numărat și cele ale foștilor colegi de platou din Jurământul, Ozge Yagiz și Gokberk Demirci.

Detalii despre Sila Turkoglu din Moștenirea/Șerbet de afine

Născută pe 18 aprilie 1999 în Bornova, Turcia a reușit să-și facă simțită prezența pe micile ecrane odată cu rolul secundar din serialul Jurământul. Acolo a jucat alături de Gokberk Demirci și Ozge Yagiz. În prezent a rămas prietenă cu colega de platou din serialul Moștenirea, Hilal Yldiz. Cele două au fost rivale pe micile ecrane, însă în viața reală au o relație aparte.

Citește și: Vești proaspete despre serialul Șerbet de Afine. Sila Turkoglu este în culme fercirii

A jucat timp de două sezoane în cadrul producției Moștenirea, însă la finalul celui de-al doilea sezon a pus punct întregii povești. Un comunicat de presă a fost lansat atunci și s-a vorbit despre tratamentul inumant pe care l-a primit vedeta în cadrul filmărilor.

Cu toate acestea, Halil Ibrahim Ceyhan a continuat cu proiectul timp de încă un sezon, apoi părăsind și el serialul. În prezent, Sila Turkoglu joacă rolul principal în Șerbet de afine și se bucură de un succes enorm. A format un cuplu cu Alp Navruz, însă recent zvonurile despărțirii au fost confirmat chiar de către actor.

În trecut, s-a vehiculat că Sila Turkoglu s-a iubit și cu Halil Ibrahim Ceyhan, însă amândoi au negat de fiecare dată, iar situația a fost în cele din urmă lămurită.

În articolul

Sıla Türkoğlu și Alp Navruz s-au despărțit. Actorul a oferit primele declarații

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 mai 2024. Berbecii au parte de un moment de claritate mentală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca. "Doamne, e acelaşi preţ ca în UK"
HelloTaste.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Catine
5 semne că pielea ta este stresată. Care sunt recomandările specialiștilor
useit.ro
Clone AI ale rudelor decedate sunt vândute în China. Ce preț au copiile cu inteligență artificială
as.ro
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe săptămână. Cum afectează numărul lor nivelul colesterolului
Spynews
Rețetă de prăjitură cu mango și mere. Un desert ideal pentru weekend
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
x