Pierderi neașteptate înregistrate de serialul Șerbet de afine cu Sıla Türkoğlu. Despre ce este vorba

Publicat pe 26.12.2023 la 18:00 Actualizat pe 26.12.2023 la 11:31

Serialul Șerbet de afine în care Sıla Türkoğlu joacă rolul de protagonistă a înregistrat pierderi neașteptate. Despre ce este vorba și unde se situează acum producția turcească.

Sıla Türkoğlu poartă o bluză mov cu mâneci lungi

Pierderi neașteptate înregistrate de serialul Șerbet de afine cu Sıla Türkoğlu

Happy Channel

Cu episodul 36 serialul Șerbet de afine - Kızılcık Şerbeti (Cranberry Sherbet) a reușit să depășească marele competitor, Golden Boy – Dragoste rebelă. Cu toate acestea, s-a observat fără doar și poate o scădere în ceea ce privește cifrele.

Pierderi neașteptate înregistrate de serialul Șerbet de afine cu Sıla Türkoğlu

Cu toate că a avut o scădere în ceea ce privește serialul care o aduce pe vedeta din Moștenirea încă o dată în rol principal, telespectatorii continuă să rămână fideli poveștii lor preferate. Indiferent de categorie, atât Șerbet de afine cât și Golden Boy – Dragoste rebelă au reușit să ajungă pe primul loc. Nu a trecut cu vederea ideea că povestea faimoasei Sıla Türkoğlu a suferit fără doar și poate o modificare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe măsură ce timpul a trecut, Șerbet de afine a demonstrat că este în continuare un proiect perfect. De asemenea, povestea faimoasei Sıla Türkoğlu din viața reală a devenit un subiect de discuție pentru cei mai mulți dintre fani. La începutul carierei sale, actrița era de nerecunoscut. În prezent este ambasador al unui important brand de haine sportive.

Citește și: Imaginea cu Sıla Türkoğlu pe care puțini au văzut-o până acum. Așa arăta înainte de celebritate

The Mindful Training, căci așa se numește colecția, își dorește să sporească sustenabilitatea și să rezolve una dintre cele mai mari probleme ale lumii, poluarea, cu ajutorul reciclării. Această colecție specială prezentată de vedeta din Moștenirea este destinată tuturor celor care vor să combine energia cu libertatea. Pe plan personal, în prezent Sıla Türkoğlu formează un cuplu cu Alp Navruz, actorul din Ține-mă de mână.

Născută pe 18 aprilie 1999 în Turcia a devenit cunoscută datorită rolurilor din Jurământul și Moștenirea. În prezent lucrează în cadrul proiectului Șerbet de afine. Are peste 2 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 90 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente vin din cadrul campaniilor pe care aceasta le promovează.

Cine este Sıla Türkoğlu, actrița din Moștenirea

Odată cu rolul Doğa din serialul Șerbet de afine, toată lumea și-a pus întrebarea cine este faimoasa Sıla Türkoğlu. Câte seriale au făcut-o celebră până în prezent și care este relația sa amoroasă.

Citește și: Sıla Türkoğlu a fost desemnată "Cea mai populară actriță din Turcia". Cum și-a început, de fapt, cariera protagonista serialului „Kizilcik Serbeti”

Dacă vorbim despre personajul Doğa, atunci avem o femeie idealistă și muncitoare ca și mama ei. A reușit să obțină o bursă școlară în cadrul unei facultăți de medicină. Cât despre Sıla Türkoğlu, aceasta s-a născut pe 18 aprilie 1999 în Bornova. Și-a început cariera în 2018 și de atunci a rămas în plină ascensiune.

În vara anului 2023, vedeta din Moștenirea a recunoscut că formează un cuplu cu Alp Navruz. Cei doi au evitat să vorbească despre relația lor, însă în cele din urmă totul a devenit real. Dacă Sıla Türkoğlu a rămas discretă în ceea ce privește viața personală, se știe că actorul din Ține-mă de mână a format un cuplu cu Ayça Ayşin Turan. Au jucat împreună în cadrul seriei Povestea de pe insulă. Cu toate acestea, dragostea lor s-a finalizat odată cu proiectul pe care l-au prezentat pe micile ecrane. Alp Navruz are peste 5 milioane de fani pe contul personal de Instagra.

În articolul

Pierderi neașteptate înregistrate de serialul Șerbet de afine cu Sıla Türkoğlu. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x