Sol din Cameleonii a îmbrăcat o ținută mulată și arată tuturor cât a slăbit după sarcină. Cum arată tocurile amețitoare pe care nu oricine le poate încălța

Publicat pe 08.04.2022 la 14:46 Actualizat pe 08.04.2022 la 16:47

Sherlyn, actrița cunoscută ca Sol, din Cameleonii și distribuția Marisol, a bifat o apariție de zile mari într-o ținută foarte mulată și a încălțat o pereche de tocuri amețitor de înalte. Cât de mult a slăbit actrița după sarcină.

Sherlyn

Profimedia

Sherlyn a adus pe lume în urmă cu doi ani un băiețel superb, iar viața sa s-a schimbat complet de la acel moment. Ea a trecut prin numeroase transformări și fanii au observat la acea perioadă că sarcina și-a pus amprenta pe trupul său.

Sol din Cameleonii nu s-a dat bătută și a revenit la proporțiile de altădată, după ce a slăbit considerabil, iar acum îmbracă cele mai multe ținute.

Sherlyn a bifat o apariție incendiară într-o ținută mulată și încălțată pe tocuri amețitoare

Sherlyn a devenit cunoscută prin intermediul telenovelei Cameleonii, acolo unde a jucat rolului lui Sol.

Actrița s-a făcut remarcată datorită talentului său, dar și a frumuseții care nu a putut fi trecută cu vederea de producători.

După o perioadă în care acesta s-a retras din lumina reflectoarelor și și-a luat foarte în serios rolul de mămică, actrița revine în forță și se ocupă de proiecte artistice.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sherlyn Montserrat González Díaz a devenit cunoscută încă de mică în lumea muzicii și a actoriei. Artista a cochetat prin lumea artiștilor din adolescență când a câștigat un concurs local numit Let's Play and Sing, și s-a alăturat unui grup orientat spre copii numit K.I.D.S., alături de colegii cântăreți mexicani Dulce María și Fuzz. K.I.D.S. ' al doilea album, La început, a fost lansat având un mare succes.

Citește și: Gabriela Spanic a transmis un mesaj emoționant comunității sale: "Ești un războinic pe care Dumnezeu îl modelează zi de zi". Cum a apărut și ce a scris în textul lung

Mai târziu, Sherlyn a intrat în lumea actoriei și a început să joace în telenovele de succes alături de mari actori la vremea respectivă. Aceasta a primit roluri în distribuții precum: Marisol, Alborada, Vaselina (Grease), Caring for the Angel, alături de William Levy, Maite Perroni și Laura Zapata.

Citește și: Eiza Gonzalez, apariție imperială la premiera filmului în care joacă, "Ambulance". Ce rochie a îmbrăcat

La 27 iulie 2009, telenovela Camaleones a avut premiera în Mexic, în care joacă cu Irvin "Pee Wee" Salinas, Belinda și Alfonso Herrera. Apoi a făcut parte din trupa cu același num. De asemenea, a jucat în seria Telehit Hoy soy Nadie (2012) și a jucat în romanul Amores Verdaderos (2013). S-a întors la televiziune în 2015, interpretând Magiști în Before Dead Than Lichita.

În articolul

Sol din Cameleonii a o îmbrăcat ținută mulată și arată tuturor cât a slăbit după sarcină. Cum arată tocurile amețitoare pe care nu oricine le poate încălța

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 mai 2024. Leii se pot confrunta cu conflicte. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Trei judeţe, sub cod galben de grindină şi descărcări electrice în următoarele ore. Avertizare nowcasting de fenomene periculoase
a1.ro
Cele două zodii care sunt favoritele universului în luna mai 2024. Vor avea parte de surprize cerești
HelloTaste.ro
Galette cu mere și căpșuni. O combinație simplă pentru un desert savuros
Catine
Care este secretul pentru a dezvolta masa musculară. Se pare că cheia stă în alegerea mic dejunului
useit.ro
Cele „câteva momente de glorie” care au dus la „8 ani de durere” pentru Elon Musk. Ce a pățit miliardarul
as.ro
Cunoscutul milionar român ajuns la sapă de lemn, ca Irinel Columbeanu, a primit o altă lovitură!
MediCOOL
Efectele grădinăritului asupra organismului. Ce schimbări benefice pot produce
Spynews
A început procesul bărbatului care a ucis o femeie însărcinată. Patronul nu ar avea remușcări că și-a ucis angajata 
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea plămânilor. Efectele benefice asupra acestor organe vitale
HelloTaste
Basbousa, prăjitura însiropată și parfumată din bucătăria arabă
x