Eiza Gonzalez, apariție imperială la premiera filmului în care joacă, "Ambulance". Ce rochie a îmbrăcat

Publicat pe 08.04.2022 la 13:56 Actualizat pe 08.04.2022 la 14:43

A avut loc premiera filmului “Ambulance”, producție în care participă Eiza Gonzalez având un rol extrem de important. La eveniment, actrița și-a făcut apariția într-o rochie cu totul specială. Cum arată.

Eiza Gonzalez

Profimedia

Eiza Gonzalez este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood, datorită talentului său, dar și a aparițiilor fără cusur în cadrul evenimentelor important. Ea este recunoscută și în lumea modei, fiind imaginea unor branduri uriașe pe cele mai mari podiumuri ale lumii.

Cu ocazia premierei filmului “Ambulance”, Eiza Gonzalez, alături de întreaga producție, și-a făcut apariția într-o ținută care a atras toate privirile.

Cum arată rochia purtată de Eiza Gonzalez la premiera filmului în care joacă, “Ambulance”

Fotografii nu și-au mai putut lua ochii de la ea și într-o explozie de blițuri, artista a fost fotografiată din cap până-n picioare. Imaginile au devenit senzație pe internet și marile platforme de fotografii s-au înghesuit să obțină imaginile.

Fiind una dintre cele mai cunoscute imagini de la Hollywood, vedeta face din fiecare apariție a sa o surpriză pentru toată lumea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cea mai recentă apariție, bine-cunoscuta vedetă și-a etalat trupul de zeiță într-o rochie care îi pune în evidență formele. Eiza a impresionat cu apariția sa demnă de marile ecrane într-o ținută desăvârșită.

Strălucirea outfit-ului este dată de un colier cu un cristal roșu. Mai mult, rochia cu despicătură adâncă îi pune în evidență trupul atent lucrat.

Citește și: Eiza Gonzalez, strălucitoare pe coperta uneia dintre cele mai mari reviste de modă. Cum a pozat

Vedeta a bifat o apariție impecabilă pentru o apariție ce merită amintită mult timp de acum încolo. Diva latino nu strălucește doar pe marile ecrane, ci și la evenimente, când are grijă să arate impecabil.

Eiza González Reyna este o actriță și cântăreață de origine mexicană. A devenit o figură cunoscută odată cu rolul său din telenovela ''Lola, érase una vez'', în 2007. De asemenea, a interpretat rolul principal în drama pentru adolescenți ''Sueña conmigo'', în 2010.

Citește și: Cum arată casa luxoasă pe care actrița Eiza Gonzalez a închriat-o. Aceasta plătește 8.300 de dolari pe lună pentru apartamentul luxos

În articolul

Eiza Gonzalez, apariție imperială la premiera filmului în care joacă. Ce rochie a îmbrăcat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Băgătoare de seamă, vorbește gura fără ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedetă
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x