Süeda Çil, actrița din serialul “Cennet” joacă și în “Ține-mă de mână! ”

Publicat pe 31.07.2020 la 10:23 Actualizat pe 05.08.2020 la 13:35

Süeda Çil, frumoasa actriță din serialul turcesc “Cennet”, s-a născut la 11 mai 1969, în Ankara. Ea nu e doar o actriță de succes, dar a lucrat și ca asistent de regizor. Süeda a devenit cunoscută pentru rolurile sale din filme precum "Özellikle Adile Teyze", "Kaygısızlar", "Üzgünüm Leyla", "Sihirli Annem", "Selena", "Hepsi 1" și "Benim Annem Bir Melek".

Süeda Çil a debutat în cariera sa de artistă în 1999 când făcut parte din personalul teatrului City Theater. După ce a terminat studiile la Universitatea Mimar Sinan, Conservatorul de Stat, Departamentul de Teatru, actrița a dorit mult să învețe și partea de regie. Astfel, a ajuns să asiste regizori precum Bașar Sabuncu, Orhan Alkaya, Șükrü Türen, Neșe Erçetin

În cariera sa de actriță, talentul i-a fost recunoscut după ce a primit un premiu pentru rolul ei din filmul "Sokaktaki Adam". Pe lângă rolul său (Suna Gürsu) din serialul "Cennet", Süeda a apărut și într-un episod din serialul “Ține-mă de mână! ”.

Despre serialul “Cennet”

Cennet și Selim s-au întâlnit prima oară înainte de ceremonia de absolvire, când bărbatul a fost la un pas de a o lovi cu mașina pe aceasta. Cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere. Aceștia se reîntâlnesc după absolvire, când familia Melisei merge împreună cu cea a lui Selim la un restaurant.

La restaurant, ei sunt serviți chiar de Cennet, care lucrează ca și chelneriță. Impresionată de colega Melisei, fiica sa oficială, Arzu îi oferă lui Cennet un loc de muncă la firma ei. Astfel, Cennet devine asistenta personală a lui Selim, spre disperarea Melisei, care observă pe zi ce trece apropierea dintre cei doi.

Urmărește serialul turcesc “Cennet”, de luni până vineri, de la 22:00 și în reluare de luni până vinery, de la 15:30 la Happy Channel!

Citește și: Güler Ökten, actrița din “Cennet”, la aproape 79 de ani Actrița Zehra Yilmaz din serialul “Cennet” va împlini în curând 26 de ani

În articolul

Süeda Çil, actrița din serialul “Cennet” joacă și în “Ține-mă de mână! ”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x