Thalía a fost diagnosticată cu o nouă afecțiune. Ce este disgeuzia și care sunt cauzele apariției bolii

Publicat pe 02.02.2024 la 10:45 Actualizat pe 02.02.2024 la 11:38

Thalía și-a anunțat fanii din mediul online că a fost diagnosticată cu o nouă afecțiune. Este vorba despre disgeuzie sau pierderea gustului. Cum apare și cum se manifestă.

actrița poartă un costum închis la culoare, breton și ține mâna dreaptă ridicată și zâmbește

Thalia în cadrul The Latin Recording Academy. 16 nov. 2022, Las Vegas

Getty Images

Este una dintre cele mai îndrăgite artiste din Mexic la ora actuală, însă de-a lungul timpului a fost nevoită să treacă prin experiențe dificile în ceea ce privește sănătatea. După ce a descoperit că suferă de Lyme, în prezent Thalía a descoperit o nouă afecțiune. Vedeta a povestit totul pe pagina personală de socializare.

Thalía a fost diagnosticată cu o nouă afecțiune

A demonstrat de-a lungul timpului că talentul său artistic este prezent atât pe platourile de filmare în cadrul producțiilor de excepție, cât și pe scenă. Cântăreață, actriță, om de afaceri, mamă și soție, și-a dedicat timpul rămas pentru a fi alături de fanii săi. Comunică permanent cu aceștia și le cere sfaturi în orice privință. Așa a fost cazul și de această dată când Thalía a menționat că suferă de disgeuzie. Conform site-urile de specialitate, această boală conduce la pierderea completă a gustului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este un simptom care apare în boala de refluxgastroesofagian și este o stare patologică. Îmbrăcată într-o ținută casual, cu părul desprins și ochelari de vedere, așa a apărut interpreta piese Amor a la mexicana în fața fanilor.

Le-a cerut ajutorul și s-a arătat curioasă să vadă dacă și altcineva suferă de această afecțiune. De asemenea, a întrebat care sunt remediile, arată elnuevodia.com.

Citește și: Thalía continuă să-și inspire fanii cu ținute inedite. Vedeta a îmbrăcat un palton pictat cu diferite animații cunoscute în lumea întreagă

“Sunt traumatizată, tocmai mi-au spus că am disgeuzie. Este o alterare a gustului cu o constantă savoare de sale, de metal. Nu pot să mă opresc din a simți asta 24 de ore, 7 zile pe săptămână. Ce fac?”, a transmis vedeta într-un filmuleț pe TikTok. Cu toate că și-a prezentat remediile pentru diminuarea simptomelor, a menționat că medicii au confirmat că boala va continua timp de mai mulți ani.

“Dintre puținele lucruri care mă ajută este să beau apă cu lămâie, lucruri cu oțet, să mănânc alimente cu multă sare, dar e foare rar pentru că miros am. După ce termin de mâncat am această savoare constantă în gură. A început de la finalul anului trecut.”, a transmis vedeta orginară din Mexic. Nu în ultimul rând, și-a cerut scuze în fața fanilor pentru că anunțul a fost făcut abia acum.

Ce este disgeuzia, boala de care suferă faimoasa Thalía

Una dintre bolile care modifică percepția gustului este disgeuzia. Persoana care suferă de această afecțiune simt în permanență un gust metalic în gură. Diferă de hipogeuzie care este o reducere a intensității gustului sau ageuzie care este lipsa totală a gustului, arată csid.ro.

Citește și: Thalía prepară o rețetă inedită cu dovleac. Diva apare în bucătărie așa cum rareori a fost văzută

Cei care suferă de această afecțiune evită anumite alimente, însă tind să scadă în greutate și au o lipsă crescută a apetitului. La scurt timp după anunțul făcut de celebra vedetă, fanii au venit cu soluții și idei despre ceea ce s-ar întâmpla pe viitor.

„Poate fi începutul unei insuficiențe renale, să fii atentă”, “Este un indicativ al dereglării renale”, “Când aveam insuficiență renală așa mi s-a întâmplat și mie, mi-au spus că este gust de uree”, au fost doar câteva dintre comentarii. În 2006, vedeta a fost diagnosticată cu Lyme, o boală care i-a schimbat viața complet. În 2022 a menționat că a fost supusă mai multor protocoale și a încercat 5 feluri de antibiotice, printre alte medicamente. În prezent se află în remisie și este nevoită să trăiască o viață sănătoasă și lipsită de stres.

În articolul

Thalía a fost diagnosticată cu o nouă afecțiune. Ce este disgeuzia și care sunt cauzele apariției bolii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x