Thalía suferă de boala Lyme și dislexie. Diva muzicii latino a trecut de-a lungul timpului prin nenumărate episoade nefaste

Publicat pe 01.01.2024 la 12:00 Actualizat pe 01.01.2024 la 12:27

Thalía suferă de boala Lyme și dislexie. Diva muzicii latino a trecut de-a lungul timpului prin nenumărate episoade nefaste.

Thalía poartă o rochie neagră cu decolteu și zâmbește cu părul aranjat pe o parte

Thalía suferă de boala Lyme și dislexie, însă de-a lungul timpului a demonstrat că nicio boală din lume nu o poate opri să fie o divă internațională

Profimedia Images

Thalía este una dintre cele mai îndrăgite vedete din lume. De-a lungul timpului a demonstrat că forța sa creatoare este fără margini și acum a venit cu o nouă piesă, adusă deja în mediul online și pe rețelele sociale. Cu toate acestea, vedeta s-a confruntat de foartă multă vreme cu boala Lyme, dar și cu dislexie, iar multe dintre aceste probleme au făcut-o să sufere o bună perioadă de timp.

Thalía, diva muzicii latino, suferă de boala Lyme și dislexie

A dezvăluit că suferă de boala Lyme încă din 2008, dar puțini știu că vedeta s-a confruntat și cu dislexie. Încă din copilărie, Thalía a avut probleme cu pronunțarea anumitor cuvinte sau propoziții. De aceea, spune vedeta, în anumite melodii pe care le-a lansat de-a lungul timpului s-au observat fără doar și poate aceste mici imperfecțiuni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceasta a punctat de mai multe ori în interviurile pe care le-a oferit cum este să trăiești cu boala Lyme. Cea mai recentă discuție a avut chiar la începutul lunii, atunci când s-a deschis încă o dată și a făcut dezvăluiri despre viața sa privată.

“Am simțit că mor. M-am uitat într-o zi în ochii soțului meu și i-am spus că nu mai pot cu această durere, cu această viață pe care trebuie să o trăiesc din cauza bolii.”, a mărturisit vedeta. Din acel moment a continuat să caute posibile tratamente și cauze ale infecției. Deși în prezent nu există un medicament pentru boala Lyme, menținerea unei vieți sănătoase poate reduce durerile ce apar pe parcurs. De aceea, cântăreața este foarte strictă în ceea ce privește stilul său de viață. De asemenea, urmează activități fizice intense și încearcă să-și echilibreze nivelul de stres la minimum.

De asemenea, Thalía a vorbit și despre a doua afecțiune de care suferă și de care puțini știau până la momentul actual. Se pare că vedeta este dislexică, însă puțini cunoșteau acest lucru despre ea.

Ce a declarat vedeta despre boala de care suferă

Se pare că vedeta a descoperit că suferă de dislexie încă din copilărie, iar de-a lungul timpului a avut de suferit din cauza acestei afecțiuni.

“Nu știu dacă știți, dar sunt dislexică. În limba engleză este destul de dificil pentru că nu știi care din cuvinte sună așa cum ai crede pentru prima oară. Poți să spui un cuvânt în locul altuia. Am fost implicată în multe polemici din cauza dislexiei și este foarte ciudat.”, a declarat vedeta.

Cu toate că a declarat că suferă de dislexie, Karla Diaz, prezentatoarea emisiunii în care a fost prezentă vedeta, a fost curioasă să afle cum a putut interpreta să cânte melodia Arrasando.

“Pentru că eu am scris-o și atunci am știut conceputul, știam fiecare frază.”, a spus vedeta. După moartea tatălui său, Thalia a petrecut un an de zile fără să vorbească. La acea vreme a vizitat mai mulți specialiști și cei mai mulți au declarat că a trecut printr-o traumă și din această cauză a fost depistată și dislexia cu care Thalia s-a confruntat întotdeauna.

În articolul

Thalía suferă de boala Lyme și dislexie. Diva muzicii latino a trecut de-a lungul timpului prin nenumărate episoade nefaste

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x