Thalia a îmbrăcat costumul lui Marimar, la 30 ani de la rolul care a făcut-o celebră. “Regina telenovelelor” continuă să facă furori | FOTO

Publicat pe 03.08.2022 la 21:56 Actualizat pe 15.08.2022 la 15:49

Supranumită ”regina telenovelelor”, Thalia a ajuns la frumoasa vârstă de 50 de ani și, deși nu mai este la prima tinerețe, arată impecabil. Marimar, Sărmana Maria, Maria Mercedes, Rosalinda, personaje celebre din telenovele de mare succes, toate întruchipate de aceeași Thalia, care a îmbrăcat rochia celbrului său personaj | FOTO.

Thalia

Getty Premium

Deși a renunțat la lumea cinematografiei, Thalia rămâne în atenția publicului în calitatea sa de cântăreață, însă pare să nu vrea să renunțe la anii săi de glorie! De curând, ea a făcut un gest superm și a îmbrăcat rochia lui Marimar la 30 de ani distanță de la difuzarea primului episod.

Cum arată Thalia în costumul lui Marimar la 30 de ani distanță de la anii de glorie

A trecut de prima tinerețe când purta rochii cu numere mici, însă Thalia este tot în formă, dovadă că a îmbrăcat aceeași rochie pe care a purtat-o în urmă cu trei decenii. De la perioada de glorie în lumea filmului a trecut ceva timp, însă, în ciuda vârstei, actrița și cântăreața, originară din America de Sud, arată impecabil.

Vorbim de îndrăgita Thalia, peste care timpul pare să nu fi trecut. Cel puțin fizic! La 50 de ani, artista arată senzațional. Activă pe rețelele de socializare, aceasta a postat recent câteva fotografii dintr-o plimbare pe plajă, care o înfățișează într-o formă de zile mari, în ținuta purtată pe când avea 20 de ani și era o tânără la început de viață.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Thalía a rememorat primele clipe ale relației cu Tommy Mottola. Ce fotografie a postat vedeta în mediul online

Thalia a devenit cunoscuta in anii 90 ca actrita de telenovele, unele din cele mai renumite fiind „Maria Mercedes”, „Marimar”, „Maria la del Barrio”, „Rosalinda”.

Ariadna Thalía Sodi Miranda, cunoscută pe plan profesional sub numele Thalía este o actriță și cântăreață, autoare și femeie de afaceri de origine mexicană, laureată a Premiilor Latin Grammy și Latin Billboard.

Thalía Ariadna Sodi y Miranda s-a născut pe data de 26 august într-o familie cu origini mexicane și spaniole, fiind al cincilea și ultimul copil al familiei sale.

Tatăl acesteia era cercetător, doctor în patologie, criminalist și scriitor, iar mama sa pictoriță. Printre surorile sale se numără și o actriță de succes și anume Laura Zapata. Thalía a început să apară în mass-media încă de la o vârstă fragedă, ea fiind selectată pentru un rol într-o reclamă televizată când avea doar un an.

În copilărie a participat la diferite concursuri de pictură și arte plastice dedicate copiilor. În paralel cu școala, ea a studiat baletul și gimnastica. Thalía a studiat la Liceo Franco Mexicano (Elycio Francée Mexican).

În articolul

Thalia a îmbrăcat costumul lui Marimar, la 30 ani de la rolul care a făcut-o celebră. “Regina telenovelelor” continuă să facă furori | FOTO

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x