Thalía a rememorat primele clipe ale relației cu Tommy Mottola. Ce fotografie a postat vedeta în mediul online

Publicat pe 27.07.2022 la 13:32 Actualizat pe 27.07.2022 la 14:19

Thalía a rememorat primele clipe ale relației cu Tommy Mottola și a postat mai multe imagini emoționante în mediul online. Fanii au reacționat imediat și au lăsat comentarii surprinzătoare.

Thalía poartă o rochie de gală și zâmbește și stă alături de partenerul său, Tommy Mottola

Thalía și Tommy Mottola

Profimedia Images

Thalía a ținut să-și emoționeze fanii cu o postare inedită pe contul personal de socializare. Aceasta a dezvăluit care au fost primele momente din relația cu Tommy Mottola și a făcute mai multe destăinuiri care i-au lăsat fără grai pe internauți. De asemenea, fotografiile lăsate mărturie de celebra vedetă au făcut înconjurul internetului. Deși au fost invidiați în multe circumstanțe, prezența lor în viața publică a fost constantă, iar declarațiile de iubire la fel. Nici diferența de vârstă nu a mai reprezentat o problemă odată ce toată lumea a putut fi sigură de relația lor.

Thalía a rememorat primele clipe ale relației cu Tommy Mottola

Trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de 20 de ani și țin să demonstreze acest lucru atât în mediul online, cât și în viața reală. Cu toate că multă lume cunoaște ziua în care Thalía și Tommy Mottola s-au căsătorit, puțini sunt cei care știau toate detaliile de la începutul relației. Vedeta a împărtășit tuturor cum a început relația cu soțul său.

Îndrăgostiții formează un cuplu de 23 de ani, iar aniversarea a fost făcută chiar în mediul online acolo cu artista a ținut să posteze o serie de fotografii și un mesaj emoționant. În imaginile respective, cei doi sărbătoresc pe yaht împreună cu prietenii. De asemenea, Thalía a rememorat clipele în care a pășit pentru prima oară în casa magnatului în 1999. Cu umorul și carisma caracteristice, Thalía a dezvăluit că Tommy Mottola a invitat-o să petreacă o vară întreagă în casa lui. De atunci, artista nu l-a mai părăsit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Era prin 1999 când m-ai invitat să petrec o vară în casa ta din Hamptons. Am ajuns cu 12 valize, câinele meu, și niciodată nu m-am mai întors.”, a spus Thalía potrivit Unicable.tv. Se pare că acea casă i-a servit vedetei drept cuibușor de nebunii, dar și locul în care dragostea a prins aripi și s-a dezvoltat de-a lungul timpului. Către finalul mesajului, artista i-a mulțumit soțului ei că o iubește la fel.

Citește și: Aracely Arámbula vorbește despre moartea tatălui ei și lasă un mesaj emoționant în urmă. Care este ultima amintire lăsată de vedetă în mediul online

“23 de ani mai târziu, acum că am văzut casa aia care a fost cuibușorul nostru la distanță, simt și mai multă dragoste pentru tine, iubitul meu soț. Îți mulțumesc că mă iubești așa cum sunt.”, a scris vedeta.

Thalía și Tommy Mottola formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz

De partea sa, Tommy Mottola a ținut să transmită și el câteva cuvinte. În dreptul postării, acesta a scris “Te iubesc pentru totdeauna”. Cei doi s-au cunoscut datorită cuplului format din Gloria și Emilio Estefan ce i-au trimis la o întâlnire pe nevăzute în New York. La mai puțin de un an de relație, îndrăgostiții s-au căsătorit pe 2 decembrie 2000 la Catedrala San Patricio din SUA.

Nu doar Thalía este cea care vine cu mesaje îndrăznește în mediul online pentru soțul său, ci și afaceristul la rândul său ține să-și demonstree dragostea.

Citește și: Fernando Carillo din “Rosalinda” apare pe internet ca în tinerețe. Actorul în vârstă de 56 de ani s-a filmat fără haine

“Un băiat norocos din Bronz se trezește în fiecare dimineață cu această superbă lumină în viața sa. Ce frumusețe!”, a scris Tommy Mottola în cadrul unei fotografii cu Thalía în toată splendoarea sa. De-a lungul timpului, afaceristul a ținut să posteze amintiri cu soția sa și să demonstreze astfel că iubirea adevărată poate dura chiar și mai mult de trei ani. Același lucru este valabil și pentru interpretată de origine mexicană.

În articolul

Thalía a rememorat primele clipe ale relației cu Tommy Mottola. Ce fotografie a postat vedeta în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x