Thalía le-a transmis un mesaj special celor care o critică în mediul online. Ce a publicat vedeta

Publicat pe 31.07.2023 la 10:21 Actualizat pe 31.07.2023 la 11:13

Thalía a ținut să le transmită un mesaj special tuturor celor care o critică în mediul online. Ce a avut de spus protagonista telenovelei Maria la del barrio.

Thalia poartă o rochie neagră și părul desprins

Thalía le-a transmis un mesaj special celor care o critică în mediul online

Profimedia Images

Thalía este una dintre cele mai îndrăgite vedete din lume. Pe lângă faptul că este cântăreață și actriță, are o afacere de succes, este mamă și soție. A demonstrat de-a lungul timpului că are o legătură specială cu fanii săi, însă nu toți internauții o apreciează în mediul online.

Thalía a ținut să le transmită un mesaj special tuturor celor care o critică în mediul online

Îndrăgita vedetă a ținut să apară într-o transmisiune live alături de concurenții unui cunoscut show din Mexic. A vorbit cu toți cei prezenți, însă le-a lăsat un mesaj special tuturor celor care o critică pe rețelele sociale. Nu este pentru prima oară când vedeta are o astfel de interacțiune cu aceștia, fiind preocupată în permanență de ceea ce se întâmplă pe pagina sa de socializare. ȘI-a folosit propria pagină de TikTok pentru a posta câteva cuvinte pentru cei care o critică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Un mesaj pentru toți cei care mă urăsc. Dacă nu vă place ceva anume, dar continuați să priviți, bine ați venit în clubul meu.”, a comentat vedeta într-un video pe Tik Tok, în dreptul căruia a scris “încă puțin, nu?”. Interpreta pieselor “Arassando” și “Amor a la mexicana” nu se teme să-și arate adevărata personalitate în mediul online, acolo unde obișnuiește să le mulțumească fanilor, să le arate acestora sa și să împărtășească orice fel de eveniment care are loc în viața sa.

Citește și: Noua melodie lansată de Thalía este de fapt un mesaj indirect către Tommy Mottola. Cei doi ar fi divorțat oficial

Fără îndoială, Thalia nu ține cont de cei care nu o îndrăgesc, cel puțin așa a lăsat să se înțeleagă într-un interviu pentru El español, acolo unde i-a asigurat pe toți că nu obișnuiește să pună la suflet toate mesajele răutăcioase transmise prin intermediul rețelelor sociale.

“Nu pun la suflet pentru că știu că toată lumea își trăiește viața independent de ceea ce se întâmplă în mod normal, cu traumele și durerea. Un comentariu din partea lor vine întotdeauna din durere. Atunci înțeleg și nu iau nimic personal.”, a declarant vedeta, potrivit tvnotas.com.mx.

Thalia spune cum și-a ales fiecare melodie din documentarul Thalia’s Mixtape

Diva a reușit să facă o incursiune în trecut și să-I ducă pe fani într-un loc nostalgic odată cu lansarea documentarului Thalia’s Mixtape. Acesta a fost lansat pe 28 aprilie 2023. Ideea unei astfel de compilații a adus-o pe vedetă mai aproape de melodiile anilor 80. Printre cele mai inedite colaborări se numără cele alături de David Summers from Hombres G, Aterciopelados, și Roco from La Maldita Vecindad. Mai sunt incluse cele alături de Kenia Os, Bruises, Ben Carrillo, și León Leiden.

Citește și: Thalia, în dres transparent cu model de leopard. Artista a încercat să se acopere senzual cu o chitară

“Devuélveme a Mi Chica”, “Pachuco”, “Florecita Rockera”, “Persiana Americana”, “Me Cuesta Tanto Olvidarte”, “Rayando el Sol”, “Para No Verte Más”, “Cuando Seas Grande”, se numără printre piesele care se află în primul documentar al faimoasei Thalia. Fiecare dintre acestea are o istorie, o reprezentare pe care vedeta a lăsat-o scrisă într-un interviu oferit recent. “Thalia’s Mixtape: El Soundtrack de mi Vida” combină interviuri și interpretări moderne ale melodiilor clasice și include multe alte surprize pe care fanii le-au așteptat fără doar și poate.

În articolul

Thalía le-a transmis un mesaj special celor care o critică în mediul online. Ce a publicat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x