Noua melodie lansată de Thalía este de fapt un mesaj indirect către Tommy Mottola. Cei doi ar fi divorțat oficial

Publicat pe 27.07.2023 la 21:56 Actualizat pe 27.07.2023 la 18:26

Noua melodie lansată de Thalía este de fapt un mesaj indirect către Tommy Mottola. Cei doi ar fi divorțat oficial.

Thalia poartă o rochie gri și stă lângă Tommy Mottola. Zâmbesc

Noua melodie lansată de Thalía este de fapt un mesaj indirect către Tommy Mottola

Getty Images

Thalía și Tommy Mottola s-au căsătorit în anul 2000 și de atunci formează cel mai longeviv cuplu din showbiz. De-a lungul timpului au existat nenumărate situații în care cei doi au fost puși, însă niciodată nu s-a întâmplat ca relația lor să fie afectată. În ultima vreme, se vorbește tot mai mult despre ideea că cei doi nu ar mai dormi împreună, ba mai mult, ar fi divorțat cu acte în regulă.

Noua melodie lansată de Thalia este de fapt un mesaj indirect către Tommy Mottola

O nouă speculație în ceea ce privește relația dintre Thalia și Tommy Mottola vine de la o fostă angajată a cuplului. Se pare că aceștia nu ar mai fi dormit de ceva vreme împreună. De altfel, magnatul ar fi suferit în preajma celebrei vedete. În emisiunea Chisme no like se arată chiar că cei doi ar fi divorțat oficial.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Thalia și Tommy Mottola nu au dormit niciodată împreună, asta se cunoaște în cercul lor intim, asta știe și Lili Estefan. Există o scară către baie care duce spre camera ei. Acolo nu există și nu intră Tommy Mottola.”, a declarat Javier Ceriani, prezentatorul emisiunii Chisme no like, arată Tvnotas.com.mx.

Citește și: Thalia își anunță noua colaborare muzicală. Va scoate pe piață un single alături de artista Kenia Os

“Chisme no like vă poate spune că a fost o reuniune a jurnaliștilor din lumea spectacolului prezenți în Miami și s-a deschis această temă după mai multe investigații. Tommy Mottola și îndrăgita noastră Thalia au divorțat de ceva timp.”, s-a arătat pe paginile de socializare. Se pare că cei doi își ascund deciziile la momentul actual, însă mulți sunt gata să afle adevărul. Yolanda Miranda Mange, mama Thaliei, a fost cea care i-a sugerat fiicei sale încă de la început că ideea de a dormi cu soțul său în același pat nu ar fi propice pentru o căsnicie de termen lung.

Pe rețelele sociale există mai multe piste care indică faptul că Thalia și Tommy Mottola și-ar fi încheiat relația. Nu mai apar împreună în fotografii. De asemenea, cântăreața a publicat pe instastory o imagine în care se vede că aprinde luminări în numele iubirii.

Thalia și Tommy Mottola ar fi divorțat în secret

În plin scandal legat de separare, Thalia a lansat piesa “Para no verte mas”, un cover după o melodie lansată de formația La Mosca. Versurile au reușit imediat să atragă atenția, iar cei mai mulți cred că este vorba despre o idee indirectă îndreptată către Tommy Mottola.

Citește și: Care este porecla pe care Tommy Mottola o folosește pentru Thalía. Sunt ani de când o alintă astfel, însă puțini și-au dat seama

“O să rup pozele cu tine, o să ard scrisorile, ca să nu te mai văd. Când aripile avionului vor zbura fără un scop și cancerul singurătății te va omorî în oraș. Eu o să rup pozele cu tine, o să ard scrisorile, pentru a nu te mai vedea.”, se arată în melodia lansată de vedetă. În timpul anilor ’90, Thalia a scos pe piață cinci albume: 1990’s Thalía, ’91’s Mundo de Cristal, ‘92’s Love (1992), ‘95’s En éxtasis și ‘99’s Amor a la Mexicana. Rămâne în continuare una dintre cele mai îndrăgite vedete din Mexic. Are peste 20 de milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a postat peste 10 mii de fotografii și videoclipuri.

În articolul

Noua melodie lansată de Thalía este de fapt un mesaj indirect către Tommy Mottola. Cei doi ar fi divorțat oficial

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x