Thalía și Tommy Mottola sărbătoresc 23 de ani de căsnicie. Ce mesaj emoționat i-a dedicat diva muzicii latino soțului său

Publicat pe 04.12.2023 la 11:25 Actualizat pe 04.12.2023 la 12:13

Cei doi și-au lăsat felicitări unul altuia în mediul online, urmate de fotografii din cadrul evenimentului. Nunta a avut loc în anul 2000.

Tommy Mottola și Thalia se țin de mână și zâmbesc

Thalía și Tommy Mottola sărbătoresc 23 de ani de căsnicie.

Getty Images

Acum 23 de ani faimoasa Thalía a pariat pe relația sa cu Tommy Mottola și s-a căsătorit cu acesta într-o ceremonie impresionantă la New York. Imaginile au apărut la vremea aceea pe primele pagini ale ziarelor, fiind urmărite de milioane de fani.

Thalía și Tommy Mottola sărbătoresc 23 de ani de căsnicie

Diva muzicii latino a spus ADIO vieții de femeie singură atunci când a decis să se căsătorească cu magnatul Tommy Mottola. Chiar dacă au existat încă de la început voci care au pariat împotriva relației lor, îndrăgostiții au demonstrat contrariul. Căsnicia a avut loc în Catedrala celebră St. Patrick din New York, fiind la vremea actuală printre cele mai fastuoase evenimente de acest gen. Îmbrăcată într-o rochie albă de prințesă și cu un voal micuț, așa a putut fi văzută actrița din Maria la del Barrio.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Au avut peste 200 de invitați printre care celebrități precum Michael Jackson, Marc Anthony, Julio Iglesias, Jennifer Lopez și Danny DeVito, printre prietenii și familiile celor doi. La 23 de ani distanță de la acel eveniment, Thalía și Tommy Mottola sunt părinții a doi copii: Sabrina Sakaë și Matthew Alejandro Mottola Sodi, născut în 2011.

Citește și: Thalia a lansat un nou hit! Diva latino a bifat o apariție de sanzație în videoclip și transmite mesaje cu subînțeles

“Acum 23 de ani am spus DA. În acea noapte friguroasă la Catedrala St. Patrick, în inima Manhattanului. Dar dragostea noastră a făcut ca totul să fie călduros și frumos și astfel am putut să ne celebrăm uniunea. 23 de ani de când ne-am căsătorit și 25 de când ne știm, ești încă bărbatul visurilor mele! Te iubesc atât de mult, dragă soț, prieten, partener. La mulți ani, dragostea mea!”, a scris diva muzicii latino. Ca răspuns, Tommy Mottola i-a dedicat câteva cuvinte pe propria pagină de socializare.

“La mulți ani, Thalia! Wow, încă un an extrem de frumos. Dragostea mea, lumina mea, cea care mă însoțește mereu. Te iubesc mai profund pe zi ce trece, iubirea mea. Te iubesc pentru totdeauna.”, a scris acesta.

7 bărbați celebri cu care Thalía a format un cuplu înainte de Tommy Mottola

Înainte de a forma un cuplu cu Tommy Mottola, faimoasa divă a muzicii latino a avut relații diverse cu nume celebre din industriea divertismentului. Printre aceștia se află Erik Rubín, Jaime Camil, Rodrigo Vidal, Diego Schoening, Benny Ibarra, Alfredo Díaz Ordaz și Fernando Colunga.

Citește și: Laura Zapata o reneagă pe Thalia: “Acea relație s-a terminat” . Ce spune vedeta de telenovele despre soția lui Tommy Mottola

Pe vremea când începea să-și evidențieze cariera solo, a avut mai multe relații celebre. Thalía și Erik Rubín au format un cuplu pe vremea când amândoi făceau parte din grupul Timbiriche. Acesta a mărturisit că totul a început cu puțin timp înainte ca ea să se alăture formației.

“Thalía mi-a frânt inima, Mariana Garza mi-a frânt inima. De mic am fost îndrăgostit de Mariana și ea niciodată nu mi-a dat atenție.”, a declarat cântărețul. Acesta a vorbit despre motivul pentru care Paulina Rubio și Thalía nu au apărut în cadrul producției Vaselina, acolo unde alți cinci foști membrii din Timbiriche au ieșit la iveală.

Erik Rubín, Mariana Garza, Benny Ibarra, Andrea Legarreta, María León, Angélica Vale, Kalimba, Lupita Sandoval și Alex Ibarra se numără printre actorii care fac parte din distribuție. În ceea ce o privește pe Thalía, aceasta nu a putut filma din cauza bolii cu care se confruntă de ceva vreme, Lyme.

În articolul

Thalía și Tommy Mottola sărbătoresc 23 de ani de căsnicie. Ce mesaj emoționat i-a dedicat diva muzicii latino soțului său

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x