Thalia a lansat un nou hit! Diva latino a bifat o apariție de sanzație în videoclip și transmite mesaje cu subînțeles

Publicat pe 03.12.2023 la 16:46 Actualizat pe 03.12.2023 la 18:13

Artista mexicană Thalia face din nou valuri în lumea muzicală cu noul său hit, "Choro". În acest cântec, Thalia se aventura în lumea "corridos tumbados", un gen muzical popular în cultura mexicană, și încurajează femeile să se elibereze de bărbații vorbăreți și aroganți care încearcă să le cucerească prin cuvinte dulci, dar "lipsite de sinceritate".

Thalia

Gettyimages.com

"Choro" este al doilea single de pe viitorul album al artistei intitulat "A Mucha Honra". Potrivit billboard.com, albumul a fost prezentat în exclusivitate în octombrie la Billboard Latin Music Week și promite să fie o "explozie de sunete și energie latină", relatează presa de peste hotare.

Thalia a colaborat la scrierea piesei cu Dania de la Estilo Sin Límite, iar rezultatul este un adevărat deliciu, la fel ca apariția sa în videoclip

Cântecul a fost produs de Edgar Rodríguez de la Yellow Room și produs în mod executiv de Jimmy Humilde. Thalia a colaborat la scrierea piesei cu Dania de la Estilo Sin Límite, iar rezultatul este un adevărat deliciu!

Titlul piesei, "Choro", este un termen în argoul mexican care se referă la "o persoană exagerată sau mincinoasă care încearcă să-i impresioneze pe ceilalți cu vorbe goale și complimente fără substanță". Prin versurile sale, Thalia spune: "Choro, știu că are un choro foarte bun/ Dar eu nu mai plâng pentru el/ Nu sunt ca fosta lui iubită, mă perfecționez". Versuri care fac referire la veșnicul discurs de încurajare al Thaliei pentru femei, acela de a fi independente și de a respinge relațiile toxice.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Videoclipul piesei, regizat de Lalo González (cunoscut sub numele de Lalo the Giant), este plin de culoare și energie. Thalia și colaboratorul său, Estilo Sin Límite, sunt surprinși în decoruri suburbane și rurale, înconjurați de mariachis și de un grup de femei. Imaginile sugerează o atmosferă de sărbătoare și de eliberare, în care femeile se distrează și se bucură de viață fără a depinde de bărbații care le fac curte.

Aceeași publicație relatează că "Choro" este un imn al "femeilor puternice care nu se lasă influențate de vorbe goale și care își trăiesc viața în propriii termeni".

În articolul

Thalia a lansat un nou hit! Diva latino a bifat o apariție de sanzație în videoclip și transmite mesaje cu subînțeles

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 12 mai 2024. Berbecii au conflicte în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Duminica Tomii încheie Săptămâna Luminată. Tradiţii şi superstiții în prima duminică după Paşte
a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni
HelloTaste.ro
Tort cu mousse de ciocolată amăruie și mousse de căpșuni
Catine
Zodii care au secrete în relația de cuplu. Nativii care nu sunt sinceri în profunzime cu partenerii lor
useit.ro
Cât de fierbinte e Soarele. Experții au dezvăluit temperatura fantastică la care poate ajunge
as.ro
Ion Ţiriac a trecut fără ezitare peste cuvântul fiicei sale şi nu i-a îndeplinit dorinţa: „Nu am mai putut. Gata, îmi ajunge”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale sucului de cireșe. Ce efecte produce în organism
Spynews
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia această măsură
DeParinti
Cum să-i vorbești copilului despre substanțele interzise
MediCOOL
Alimente bogate în bor. Ce rol are acest mineral în organism
HelloTaste
Kefir făcut în casă. Cea mai simplă rețetă
x