Ținutele cu care Jessica May a cucerit publicul în Maria și Mustafa. Vezi ce a purtat vedeta în celebrul serial turcesc

Publicat pe 03.05.2024 la 20:30 Actualizat pe 03.05.2024 la 18:41

Jessica May a reușit să cucerească publicul în serialul Maria și Mustafa. Datorită felului de a se prezenta pe micile ecrane, dar și a ținutelor pe care le-a purtat, nu a putut fi trecută cu vederea.

Jessica May poartă o bluză portocalie fără mâneci și zâmbește

Jessica May în Maria și Mustafa

Happy Channel

Seria Maria și Mustafa a reușit să cucerească publicul încă de la primele episoade. Atât povestea cât și personajele s-au lăsat în mâinile telespectatorilor și astfel a ajuns să fie una dintre cele mai îndrăgite producții.

Ținutele cu care Jessica May a cucerit publicul în Maria și Mustafa

Actrița principală din Maria și Mustafa nu a cucerit doar cu ajutorul felului de a interpreta personajul central, ci și cu ajutorul ținutelor. În acest articol am adunat toate momentele în care vedeta a reușit să-și impresioneze fanii cu aparițiile sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Serialul spune povestea Mariei, ce ajunge în Turcia din Columbia și Mustafa, fiul unei familii înstărite din Ürgüp. Producția a reușit să atragă atenția datorită subiectului abordat, dar și grație personajelor. În special, personajul Maria care reușește să aplice un stil diferit cu fiecare episod care trece.

Citește și: Cum își menține Jessica May trupul de invidiat. Sportul pe care îl practică vedeta

Cei mai devotați urmăritori ai serialului au căutat de-a lungul timpului modalități prin care să-și completeze garderoba cu haine asemănătoare vedetei din Turcia. Născută pe 5 decembrie 1993 în Turcia, este o actriță din Brazilia. A lucrat ca și model și este îndrăgită de peste 600 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram. A publicat până în prezent peste 600 de fotografii și filmulețe.

Provine dintr-o familie în care mama este profesoară, iar tatăl fermier. Are un frate pe nume Rogerio și a părăsit ferma familiei la vârsta de 15 ani pentru a porni o carieră de model. Și-a început cariera de actriță în Turcia cu serialul Yeni Gelin în 2017. Timp de 3 sezoane, a încântat publicul cu un rol principal.

A jucat alături de actorul Tolga Mendi. Cu toate acestea, Maria și Mustafa a reușit să îi aducă recunoaștere internațională. A urmat proiectul Dert Bende în 2019, acolo Jessica May a împărțit rolul principal cu Cihan Albayrak și Onur Dilber.

Detalii despre Jessica May, actrița din Maria și Mustafa

A fost imaginea campaniei creatorului de modă Çiğdem Akın în cadrul prezentării de modă Mercedes-Benz Fashion Week în Istanbul. În 2018, a luat parte la Dosso Dossi Fashion Show, alături de Paris Hiltos și alte modele din țara natală. S-a căsătorit cu fotograful Hüseyin Kara în Brazilia pe 30 iunie 2018.

Citește și: Jessica May din Maria și Mustafa se pregătește pentru cel mai important rol al carierei sale. Despre ce este vorba

A sprijinit copiii cu autism prin intermediul asociației “Through their eyes” în cadrul Autism Awareness Day. A donat 2000 de copaci pentru a fi plantați în Denizli în 2018. În 2019 a urcat pe scenă pentru a strânge fonduri pentru sprijinirea fetelor care intrau la universitate prin intermediul Strong Women of the future project.

Cea mai recentă dintre fotografiile publicate de Jessica May o arată pe vedetă într-o rochie neagră cu o crăpătură în zona abdomenului. Astfel, cei care o îndrăgesc au apreciat cu ajutorul comentariilor.

“Ești frumoasă”, “Încă privesc fotografiile astea și nu pot să realizez cum cineva poate fi atât de frumos, drăguț, incredibil și atractiv în același timp”, “Ești minunată”, “Fizicul tău este de invidiat”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor de pretutindeni. Actrița Tugba Tutug a fost printre vedetele care i-au apreciat postările din mediul online.

În articolul

Ținutele cu care Jessica May a cucerit publicul în Maria și Mustafa. Vezi ce a purtat vedeta în celebrul serial turcesc

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x