Cum își menține Jessica May trupul de invidiat. Sportul pe care îl practică vedeta

Publicat pe 12.01.2024 la 13:00 Actualizat pe 12.01.2024 la 09:47

Jessica May și-a impresionat comunitatea de fani cu cele mai recente postări. Vedeta le-a arătat tuturor care este sportul pe care îl practică pentru a se menține în formă.

Jessica May poartă un pulover alb cu mâneci lungi

Jessica May și-a surprins comunitatea de fani cu cele mai recente fotografii postate

Happy Channel

Jessica May se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Recent a fost surprinsă în mediul online într-o cu totul altă ipostază. Este pregătită să revină pe micile ecrane cu un proiect internațional.

Cum își menține Jessica May din Maria și Mustafa trupul de invidiat

Vedeta s-a reapucat de sport, mai precis de kickboxing pentru a-și menține în formă trupul de invidiat. A împărtășit cu fanii din mediul online primele momente de la antrenamente, iar fanii au rămas fără grai. Are peste 600 de mii de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe. În cea mai recentă o putem vedea cu mănușile de box realizate în formă de inimă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mănușile în mâini”, a scris vedeta în dreptul descrierii. A primit 6 mii de aprecieri și peste 90 de comentarii, însă nu este de mirare având în vedere rolul de protagonistă pe care îl joacă în Maria și Mustafa și care a reușit să-i încânte fără doar și poate pe fani.

Citește și: Jessica May din Maria și Mustafa se pregătește pentru cel mai important rol al carierei sale. Despre ce este vorba

“Frumoasă ca întotdeauna, salutări din Ecuador”, „Te iubesc foarte mult, steaua mea norocoasă”, „Micuța fetiță începe să crească”, „Salutări din Mexic”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Cu toate că a luat o pauză de la activitățile fizice, s-a arătat dornică să revină în sala de sport pentru un nou proiect profesional.

“Sunt foarte entuziasmată pentru noul proiect. Am luat o pauză de la sporturi pentru o vreme ca să mă pot odihni. Acum încerc să accelerez procesul pentru un nou proiect. Înainte de cardio merg și la sală de kickbox pentru a mă menține în formă.”, a punctat vedeta. A mărturisit că se antrenează cu un atlet național pe nume Harun Gül pentru a învăța tehnici corecte într-un timp foarte scurt.

“Clasele mele sunt foarte plăcute, dar câteodată îmi păcălesc profesorul pentru că nu-mi doresc să mă lovesc foarte tare înainte de filmări.”, a spus vedeta.

Detalii despre Jessica May din Maria și Mustafa

Născută pe 5 decembrie 1993 în Brazilia, a studiat științe biologice în cadrul unei facultăți din Turcia, însă nu și-a finalizat procesul. Este căsătorită cu Huseyin Kara din 2018.

Citește și: Jessica May din Maria și Mustafa este căsătorită cu fotograful Hüseyin Kara. Cum arată cel care i-a furat inima

Mama sa este profesoară, iar tatăl său fermier. La vârsta de 15 ani s-a mutat din casa părintească în Sao Paulo pentru a începe cursurile de model. A jucat în serialul Noua Mireasă, publicat în Turcia cu numele de Yeni Gelin.

A urmat în 2019 proiectul Dert Bende și ulterior a devenit imaginea unei companii importante. Cu un an înainte a participat în cadrul unui show din Turcia alături de Paris Hilton și alte modele din țara sa natală. Lone Wolf se numără printre proiectele vedetei.

“Am descoperit că actoria îmi lipsea din viață. Să fiu în fața camerelor mă făcea să fiu fericită, încerc să mă îmbunătățesc pe zi ce trece. După asta, cu siguranță nu mai pot renunța. Cred că femeile din Turcia au o frumusețe genetică. Este un lucru foarte frumos. Nu am niciun secret de frumusețe, dar încerc să beau cât mai multă apă.”, a spus vedeta.

În articolul

Cum își menține Jessica May trupul de invidiat. Sportul pe care îl practică vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x