Top 5 seriale romantice turcești pentru începători. Cum poți intra în febra poveștilor de dragoste

Publicat pe 09.02.2024 la 17:23 Actualizat pe 09.02.2024 la 14:56

Află care sunt top 5 seriale turcești pentru începători. Dacă și tu vrei să intri într-o altfel de lume în cadrul poveștilor de dragoste începute pe malul Bosforului, citește articolul de mai jos.

Can Yaman poartă o cămașă neagră și părul desprins

Top 5 seriale romantice turcești pentru începători

Getty Images

Fanii serialelor turcești au început să se înmulțească în ultimii ani, iar producțiile ajunse în România să devină din ce în ce mai urmărite. Suspans, dragoste, dramă, comedie, toate pot fi regăsite în aceste povești impresionante. Iată un top al acestora pentru cei care doresc să intre într-o altă lume.

Top 5 seriale romantice turcești pentru începători

De la Suleyman Magnificul la Vis de iubire, avem câteva categorii pentru toți cei care vor să vadă o incursiune în lumea serialelor turcești. Au câștigat o adevărată armată de fani, iar rețelele sociale sunt împânzite de mesaje oferite celor mai îndrăgiți actori. Popularitatea pe care au câștigat în India a devenit de nemăsurat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe locul întâi în acest top 5 seriale romantice turcești pentru începător avem Vis de iubire cu Can Yaman și Demet Özdemir în rolurile principale. Producția a câștigat fani din întreaga lume. Povestea se învârte în jurul vieții lui Sanem, o tânără femeie ce își dorește să devină scriitoare. Viața sa se schimbă atunci când îl cunoaște pe Can Divit, un fotograf de succes.

Citește și: Bergüzar Korel a publicat o nouă fotografie de cuplu alături de Halit Ergenç. Cum arată cei doi împreună

Pe locul doi avem Miros de căpșuni ( Çilek Kokusu) cu Demet Özdemir în rol principal. Serialul spune povestea unei femei independente ce lucrează la o fermă de căpșuni. Viața tinerei Aslı se schimbă drastic atunci când în cunoaște pe Burak ( Yusuf Çim), un afacerist de succes, arată seriesturkish.com.

Pe locul trei regăsim Dragoste infinită ( Kara Sevda) cu Burak Özçivit și Neslihan Atagül. Serialul a avut premiera între 2015 și 2017 și a câștigat popularitate atât în țara de origine cât și în afară. Este vorba despre povestea de iubire dintre Kemal, un tânăr inginer și Nihan, o tânără ce provine dintr-o familie înstărită. După ce sunt despărțiți la început, se regăsesc în viitor și își testează sentimentele unul pentru celălalt.

Pe locul patru avem Iubire ascunsă ( Aşk-ı Memnu), o dramă turcească de neuitat. Este vorba despre povestea de dragoste dintre Bihter și Behlül, la fel ca și tragicele consecințe ale faptelor lor. Protagoniștii sunt Beren Saat și Selçuk Yöntem.

Halit Ergenç, unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia

Suleyman Magnificul este un serial iubit de toți telespectatorii. Cu Halit Ergenç în rol principal, este o poveste de ficțiune a domnirii lui Suleyman în Imperiul Otoman. Inima poveștii este chiar povestea de dragostea dintre Sultan Süleyman și Hürrem Sultan. Dragostea lor se deschide în fața luptelor pentru putere, a rivalităților, a tuturor alianțelor complexe. Conexiunea dintre Halit Ergenç și Meryem Uzerli nu a putut trece neobservată.

Citește și: Schimbarea prin care a trecut Cansu Dere de la filmările pentru Suleyman Magnificul. Cum arată astăzi vedeta

Halit Ergenç s-a născut pe 30 aprilie 1970 în Istanbul și este căsătorit cu faimoasa actriță Bergüzar Korel din 2009. Cei doi au împreună trei copii, doi băieți și o fetiță. A fost căsătorit cu Gizem Soysaldi, însă pe vremea când s-a aflat că aceasta este gravidă, relația celor doi actori acum căsătoriți începea deja. A jucat în serialul 1001 de nopți ce a fost difuzat și pe Happy Channel. Printre producțiile de succes în care a jucat se numără și Babil sau Red Istanbul ori Aliye.

În articolul

Top 5 seriale romantice turcești pentru începători. Cum poți intra în febra poveștilor de dragoste

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x