Schimbarea prin care a trecut Cansu Dere de la filmările pentru Suleyman Magnificul. Cum arată astăzi vedeta

Publicat pe 09.02.2024 la 13:51 Actualizat pe 09.02.2024 la 14:36

Cansu Dere face parte din distribuția seriei Suleyman Magnificul și de-a lungul timpului a trecut prin schimbări majore din punct de vedere personal și profesional. Cum arată vedeta astăzi.

actrița poartă breton și păr desprins

Schimbarea prin care a trecut Cansu Dere de la filmările pentru Suleyman Magnificul

Happy Channel

Cansu Dere este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. A jucat în seriale fenomen și a reușit să-și construiască o carieră importantă pe micile ecrane. Cu toate că a avut o perioadă de absență din mediul online, și-a ținut întotdeauna fanii la curent cu noutățile din viața sa profesională.

Schimbarea prin care a trecut Cansu Dere de la filmările pentru Suleyman Magnificul

Chiar dacă a ținut de nenumărate ori să rămână discretă în ceea ce privește viața personală, recent și-a expus părerea cu privire la un subiect extrem de dezbătut în mediul online. Este vorba despre dansu pe care l-a realizat Hazar Erguclu în cel mai recent serial.

Urmărește Suleyman Magnificul, sâmbătă și duminică de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Oamenii vorbesc despre asta ar trebui să fie mai eleganți în alegerea cuvintelor. Dansul la bară face parte din același sistem și motivul nu sunt aceste femei. Noi urmărim acolo viața unui doctor, hai să vedem și femeia care lucrează în spatele acestuia. Să-i vedem tristețea, unde e ea, prin ce a trecut, asta e viața.”, a menționat actrița, arată mynet.com.

Citește și: Cansu Dere, fără pic de machiaj! La 43 de ani arată ca o adolescentă

Cansu Dere este una dintre cele mai îndrăgite vedete la momentul actual. Are peste 2 milioane de fani pe contul personal de instagram, acolo unde a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente o arată pe vedetă îmbrăcată într-o rochie aurie, de gală.

“Perfectă, o actriță minunată”, “Când o să te întorci în seriale”, “Frumoasă”, „O, draga mea, te iubesc foarte mult”, au fost câteva dintre comentariile pe care le-a primit vedeta în dreptul unei fotografii publicat la finalul anului 2023. Printre proiectele sale de succes se numără Sila între 2006 și 2008, Suleyman Magnificul între 2011 și 2014, Ezel între 2009 și 2011, dar și Șahsiyet începând cu 2018.

Detalii despre Cansu Dere din Suleyman Magnificul

Născută pe 14 octombrie 1980 în Turcia, este absolventă a unei facultăți din Istanbul. Și-a început cariera în 2003 cu producția Alacakaranlik. În urma cutremurelor din Turcia de la începutul anului 2023 a fost dată dispărută și pentru o lungă perioadă de timp nimeni nu a mai știut ce s-a întâmplat cu ea. Ulterior a reapărut în mediul online și a lămurit această problemă.

Citește și: Cansu Dere revine în mediul online după o lungă perioadă de absență. Actrița se află în vacanță la Madrid

“Nu sunt o persoană care folosește rețelele sociale foarte mult. Istagram este un loc unde împărtășesc momentele fericite. Nu am vrut să îngrijorez pe nimeni.”, a spus vedeta. La scurt timp după ce și-a lămurit fanii în legătură cu „dispariția” sa, a continuat să folosească rețelele sociale tot mai rar.

Este o actriță cunoscută la nivel mondial pentru rolul său în serialul Sila, difuzat și pe Happy Channel. Acolo joacă alături de Mehmet Akif Alakurt. Producția a avut premiera în Turcia pe 15 septembrie 2006 și a avut ultimul episod difuzat pe 20 septembrie 2008. A avut un total de trei sezoane și s-a clasat pe cele mai bune locuri în topurile preferințelor. Nu este pentru prima oară când vedeta este apreciată pentru performanețele sale. Pe lângă actorie și-a dovedit talentul și în modelling. Colaborează cu tot mai multe agenții și este implicată în proiecte diverse.

În articolul

Schimbarea prin care a trecut Cansu Dere de la filmările pentru Suleyman Magnificul. Cum arată astăzi vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x