Totul despre actrița Bensu Soral din serialul Bariere invizibile. Află detalii despre îndrăgita vedetă

Publicat pe 22.01.2024 la 10:00 Actualizat pe 22.01.2024 la 10:18

Joacă rolul de protagonistă din Bariere Invizibile și este una dintre cele mai îndrăgite actrițe la momentul actual. Află detalii despre vedeta din Turcia.

Bensu Soral poartă un costum alb

Bensu Soral joacă rolul de protagonistă în serialul Bariere invizibile

Happy Channel

Născută pe 23 martie 1991 în Turcia, a studiat în cadrul Marmara University, departamentul de arte frumoase, grafică. În final a devenit artistă, însă își păstrează deschiderea către alte departamente artistice.

Totul despre actrița Bensu Soral din serialul Bariere invizibile

Este sora faimoasei actrițe Hande Soral și are un frate geamăn pe nume Bedirhan. Cu ajutorul surorii sale celebre a început să fie atrasă de actorie. În 2011 a început studiile în acest sens în cadrul Istanbul Halk Tiyatrosu – Teatrul public din Istanbul. A jucat primul său rol între 2012 și 2013 în serialul Yol Ayimi. A urmat apoi Vicdan între 2013 și 2014. A interpretat rolul Muge timp de 7 episoade.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În 2014 a jucat în serialul Boynu Bükükler timp de 7 episoade, acolo unde a interpretat rolul Miray. A urmat apoi un proiect similrat cu seria binecunoscută pentru adolescenți Pretty little liars, varianta din Turcia în 2015, Tatlı Küçük Yalancılar, acolo unde a interpretat rolul Asli.

Citește și: Totul despre serialul Bariere invizibile. Care este povestea îndrăgitei producții turcești

A împărțit platourile de filmare cu Şükrü Özyıldız, Dilan Çiçek Deniz, Büşra Develi, Alperen Duymaz, Beste Kökdemir, Burak Deniz și Melisa Şenolsun. A participat în cadrul premiilor Golden Butterfly Awards, acolo unde a și fost nominalizată și a și câștigat premiul Pantene Rising Star. Este căsătorită cu omul de afaceri Hakan Bas. Pe contul personal de Instagram are peste 4 milioane de fani, fiind una dintre cele mai apreciate vedete pe rețelele sociale. A publicat până acum peste 400 de fotografii și filmulețe.

Cele mai recente dintre acestea sunt alături de nepoțelul său, copilul surorii sale. Recent, Hande Soral și-a sărbătorit partenerul, pe İsmail Demirci. Cei doi au devenit părinții unui băiețel în 2022, atunci când a venit pe lume micuțul Ali. Sora frumoasei Bensu Soral a ținut să-și sărbătorească soțul printr-o postare pe rețelele sociale.

“La mulți ani, dragul meu. Te iubesc mult”, a scris vedeta.

Bensu Soral invită femeile să se reinventeze fără teamă

Vedeta din Bariere invizibile reușește să se facă remarcată datorită fiecărei apariții din mediul online. Una dintre acestea este o campanie în colaborare cu un brand renumit de șampoane. Astfel, Bensu Soral invită femeile să se reinventeze fără teamă atunci când simt nevoia și să se schimbe spunând “schimbarea, te-ai schimbat.”

Nu de puține ori actrița a mărturisit că își dorește să devină mămică pentru prima oară. O influență în acest sens a avut-o și nepotul său, Ali.

Citește și: Kubilay Aka din Legea familiei va interpreta un nume de legendă în filmul despre echipa de fotbal Fenerbahçe. Despre ce este vorba

“Veștile bune vor veni, curând. Vrem copii, acum să vedem dacă avem noroc, din fericire.”, a spus vedeta într-un interviu. Recent, sora sa faimoasă i-a sărbătorit ziua de naștere a soțului său Ismail Demirci. Acesta a oferit declarații cu privire la viața sa din prezent, acum că este tătic.

“Este o viață complet diferită pentru mine. Cum mă gândesc că am trăit până la această vârstă? Ce viață diferită am acum, cât de fericit sunt. MI-aș fi dorit ca Ali să fi fost în viața mea și înainte.”, a spus acesta. Micuțul Ali apare deseori pe rețelele sociale ale faimoșilor săi părinți, dar și a mătușii sale celebre, Bensu Soral.

În articolul

Totul despre actrița Bensu Soral din serialul Bariere invizibile. Află detalii despre îndrăgita vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Investiţie uriaşă în România. Afacerea de 88 de milioane de euro realizată de o firmă de Cehia, în Constanţa
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga avere fabuloasă
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x