Kubilay Aka din Legea familiei va interpreta un nume de legendă în filmul despre echipa de fotbal Fenerbahçe. Despre ce este vorba

Publicat pe 06.02.2024 la 19:00 Actualizat pe 06.02.2024 la 13:47

Kubilay Aka revine în atenția fanilor cu un rol de excepție. Acesta va interpreta un nume de legendă în filmul Fenerbahçe.

Kubilay Aka poartă un tricou alb și o bluză închisă la culoare

Kubilay Aka din Legea familiei va interpreta un nume de legendă în filmul Fenerbahçe

Happy Channel

Faimosul actor turc Kubilay Aka nu a mai fost văzut de o lungă perioadă de timp pe micile ecrane. A interpretat rolul principal în cadrul serialului Dokuz Oğuz, primu sezon. Cu toate acestea, proiectul a încetat din cauza mai multor probleme întâmpinate pe parcurs.

Kubilay Aka din Legea familiei va interpreta un nume de legendă în filmul Fenerbahçe

Sadece Arkadaşız, Annesinin Kuzusu se numără printre proiectele sale profesionale. Recent, actorul din Legea familiei s-a pregătit pentru un proiect cu totul special. Este vorba despre filmul Fenerbahçe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Filmările n-au început încă, mă pregătesc personal. Este un film destul de important pentru mine. Este un film creat pentru echipa de fotbal Fenerbahçe. Este un film cu trăiri intense, deci sunt puțin entuziasmat. La asta lucrez în aceste zile.”, a declarat Kubilay Aka, potrivit seriesturikish.com. A subliniat că-și va petrece vara cu pregătirile în vederea noului film în care va juca rolul de protagonist. Lunile august și septembrie vor fi petrecute pe platourile de filmare.

A menționat că nu există gânduri pentru o vacanță în acest moment, agenda sa fiind plină cu proiecte profesionale. În ceea ce privește viața sa personală, nu există modificări. Formează o relație de prietenie cu actrița Merve Dizdar, cea care a câștigat recent un premiu în cadrul Festivalului de film de la Cannes.

“Este una dintre actrițele pe care le găsesc extrem de talentate. A primit premiul pe care îl merita, ne-a reprezentat țara foarte bine. Este bine că a avut acel discurs și cuvintele acelea, este bine că femei atât de puternice ne fac țara mândră.”, a spus Kubilay Aka. Galip Kulaksızoğlu este jucătorul pe care Kubilay Aka îl va interpreta în filmul produs de Abdullah Oğuz. Filmul “The Color of Victory” ce spune povestea echipei de fotbal Fenerbahçe, aduce în atenția fanilor meciuri care au avut loc între 1918 și 1923, arată t24.com.tr.

Totul despre filmul The color of victory cu Kubilay Aka în rol principal

Distribuția filmului The color of victory cu Kubilay Aka în rol principal începe să prindă contur. Printre actori se numără și Timuçin Esen și Nejat İşler.

Kubilay Aka s-a născut pe 12 aprilie 1995 și a început să fie prezent în producții turcești încă din 2016. Este absolvent al Universității Andalou. A lucrat în cadrul unei companii aeriene înainte de a-și începe cariera de actor în serialul Vatanım Sensin cu personajul Ali Kemal. A urmat Legea familiei, serial ce l-a făcut cunoscut în lumea întreagă. A jucat alături de Afra Saraçoğlu în filmul “Asta este dragostea” ( Aşk Bu Mu? ) în 2018. A urmat apoi seria Așk 101 pentru Netflix cu rolul “Kerem”.

În septembrie 2020, a fost testat pozitiv pentru COVID-19, alături de colegii de platou, Alina Boz și Ipek Filiz Iazici. Are peste 2 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea îl arată pe coperta unei reviste celebre din Turcia. Îmbrăcat la sacou și cu o coafură mult diferită, reușește încă o dată să-și surprindă fanii.

În articolul

Kubilay Aka din Legea familiei va interpreta un nume de legendă în filmul despre echipa de fotbal Fenerbahçe. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Băgătoare de seamă, vorbește gura fără ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedetă
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x