Totul despre serialul turcesc Sandik Kokusu cu Özge Özpirinçci în rol principal. Ce alți actori mai fac parte din distribuție

Publicat pe 22.11.2023 la 11:15 Actualizat pe 22.11.2023 la 11:48

Özge Özpirinçci revine pe platourile de filmare cu un nou rol de excepție. Totul despre producția Sandik Kokusu și actorii care fac parte din distribuție.

Özge Özpirinçci poartă părul lung, desprins și este pe platourile de filmare

Totul despre serialul turcesc Sandik Kokusu cu Özge Özpirinçci în rol principal

Getty Images

Özge Özpirinçci revine pe platourile de filmare după o perioadă de odihnă. Vedeta s-a dedicat în întregime creșterii micuței sale Mercan și acum este pregătită să-și ia încă o dată în serios meseria de actriță.

Totul despre serialul turcesc Sandik Kokusu cu Özge Özpirinçci în rol principal

Primele imagini ale serialului “Sandık Kokusu” (The smell of the chest) produs de o companie important din Turcia și scris de Melis Civelek și Zeynep Gür și regizat de Nezaket Coşkun au fost văzute de către fanii vedetei din Femeie în înfruntarea destinului. Printre actorii care mai fac parte din distribuție se numără Demet Akbağ, Metin Akdülger și Necip Memili, printre alții.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Filmările pentru serialul Sandik Kokusu au avut loc în Adana și au continuat în Istanbul. Fanii din mediul online s-au arătat extrem de încântați de ceea ce se întâmplă în prezent cu promovarea mult așteptatei producții. Serialul începe cu viața lui Karsu, mama a trei copii ce vine din Adana la istanbul și încearcă să depășească o traumă uriașă și să-și continue viața.

Citește și: Filmările pentru serialul Sandik Kokusu cu Özge Özpirinçci în rol principal au început. Despre ce este vorba și cu ce actriță va juca alături

Sandik Kokusu va aduce în fața telespectatorilor personaje inedite cu vieți care vor lua prin surprindere. Bătălia unei femei puternice pentru supraviețuire, călătoria acesteia pentru a avea o familie și pentru a fi eliberată de poverile trecutului. În povestea care arată traseul mamei și al fiicei, fanii vor râde, vor plânge și câteodată vor descoperi rămășițe importante din propria viață.

Özge Özpirinçci s-a născut pe 1 aprilie 1986 în Istanbul și în prezent este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia. Este căsătorită cu actorul Burak Yamanturk încă din 2021 și împreună au o fetiță pe nume Mercan. A jucat în serialul îndrăgit și difuzat și pe Happy Channel, Femeie în înfruntarea destinului. Printre producțiile în care a mai jucat vedeta se numără Ilk ve Son sau Așk Yeniden.

Demet Akbağ și Özge Özpirinçci au devenit mamă și fiică

Cele două actrițe joacă rolurile principale în serialul Sandik Kokusu. Au pozat recent în fața fotografilor profesioniști și au fost aplaudate de către fani. Özge Özpirinçci și-a pierdut recent tatăl, însă acest lucru nu a oprit-o să-și continue cariera și să demonstreze că merită un loc în această industrie.

Citește și: Özge Özpirinçci surprinde cu o ținută disco. Vedeta s-a lăsat fotografiată în stil Michael Jackson

Are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea este alături de partenerul Burak Yamanturak.

Toți cei patru actori care joacă rolurile principale în Sandik Kokusu sunt un simbol al succesului, așa spun publicațiile din Turcia. Demet Akbağ se află printre vedetele care au reușit să-și construiască un nume în industria teatrului, a filmelor și serialelor din țara natală. Özge Özpirinçci, Metin Akdülger și Necip Memili sunt nume care aduc valoare proiectelor în care s-au implicat de-a lungul timpului. Nu este pentru prima oară când vedeta din Femeie în înfruntarea destinului își demonstrează talentul și măiestria. La vârsta de 37 de ani a jucat alături de Seray Kaya și partenerul Burak Yamanturk. A nau împărțit platourile de filmare și cu Feyyaz Duman.

În articolul

Totul despre serialul turcesc Sandik Kokusu cu Özge Özpirinçci în rol principal. Ce alți actori mai fac parte din distribuție

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x