Özge Özpirinçci surprinde cu o ținută disco. Vedeta s-a lăsat fotografiată în stil Michael Jackson

Publicat pe 03.03.2024 la 13:30 Actualizat pe 03.03.2024 la 12:33

Özge Özpirinçci revine în mediul online cu o ținută disco. Vedeta și-a impresionat fanii cu o apariție de revistă.

Özge Özpirinçci poartă părul lung desprins, ondulat

Özge Özpirinçci surprinde cu o ținută disco

Happy Channel

Özge Özpirinçci și Burak Yamantürk formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual. Au demonstrat că nimic nu poate sta în calea fericirii lor și de fiecare dată și-au expus relația în mediul online. Au devenit părinții unei fetițe, însă acest lucru nu i-a oprit din a-și continua întâlnirile romantice.

Özge Özpirinçci surprinde cu o ținută disco

Au aniversat 10 ani de relație, dovedind astfel că iubirea lor nu are limite. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Tatar Ramazan, au devenit mai întâi prieteni, și de acolo nimic nu i-a mai putut opri din a-și striga dragostea în toate colțurile lumii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

S-au căsătorit în 2021 și au împreună o fiică pe care au botezat-o Mercan. Ceremonia a avut loc în Bozburun și au devenit părinți pentru prima oară pe 30 noiembrie 2022. Cu toate că la început i-au ținut identitatea secretă micuței, în cele din urmă au decis ca fanii să se poată bucura de clipele pe care ei le trăiesc împreună în fiecare zi.

Citește și: Özge Özpirinççi din “Femeie în înfruntarea destinului” a publicat un filmuleț emoționant cu fiica sa, Mercan. Cât de mult a crescut micuța

În prezent, îndrăgostiții se bucură de vacanță, însă faimoasa vedetă din Femeie în înfruntarea destinului urmează să revină pe micile ecrane într-un nou proiect profesional. A fost criticată în mediul online pentru faptul că și-ar fi făcut mici ajustări în zona chipului.

A declarat însă că nu are botox sau alte intervenții chirurgicale. Este adepta stilului natural, așa cum putem vedea de fiecare dată pe pagina personală de Instagram. Acolo are peste 3 milioane de fani și peste o mie de postări. Cea mai recentă dintre acestea o arată îmbrăcată într-un stil disco.

A optat pentru pantaloni lungi închiși la culoare și o jachetă strălucitoare. Ca și accesoriu, a ales o poșetă mini.

“Ce frumos este totul decorat.”, a scris vedeta în dreptul descrierii. Criticată deseori pentru că a decis să-și lase culoarea părului naturală, este recunoscută pentru șuvițele albe, mai mult decât un stil unic ce se regăsește cu greu în rândul vedetelor.

Özge Özpirinçci revine pe micile ecrane într-un nou proiect profesional

Serialul în care vedeta din Femeie în înfruntarea destinului va juca din nou un rol de protagonistă se numește Scent of the chest. Producția aduce în atenția fanilor un conflict mamă-fiică. Sanet Ayar este producătorul seriei.

Citește și: Întoarcerea faimoasei Özge Özpirinçci pe micile ecrane îi va lua prin surprindere pe fani. Despre ce este vorba

Pregătirile pentru un nou sezon al serialelor turcești au început deja. Dacă anumiți actori se află încă în vacanță, alții au început filmările. Printre cei care au lipsit o bună perioadă de timp se numără și Kenan İmirzalıoğlu, Özge Özpirinçci and Özgü Namal.

Özge Özpirinçci s-a născut pe 1 aprilie 1986 în Istanbul și de-a lungul timpului a jucat în seriale, filme și piese de teatru care au reușit să-i aducă armate de fani atât din țara natală cât și din toată lumea. Cea mai recunoscută interpretare a sa a fost cu personajul Bahar în Femeie în înfruntarea destinului. O femeie singură cu doi copii încearcă să-și găsească drumul în viață, în ciuda dificultăților care-i apar în cale. Ilk ve Son este un alt proiect care a reușit să-i atragă pe fani.

În articolul

Özge Özpirinçci surprinde cu o ținută disco. Vedeta s-a lăsat fotografiată în stil Michael Jackson

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x