Uğur Yıldıran a impresionat cu rolul Kemal în seria Legea familiei, însă puțini știu că a fost și dansator. A fost alături de o artistă cunoscută pe scenă

Publicat pe 10.05.2024 la 11:41 Actualizat pe 10.05.2024 la 12:31

Este cunoscut pentru rolul său din serialul Legea familiei, dar Uğur Yıldıran a participat și în cadrul unui concurs celebru de muzică. A fost dansatorul unei artiste celebre în Turcia.

actor pe platourile de filmare

Uğur Yıldıran a impresionat cu rolul Kemal în seria Legea familiei, însă puțini știu că a fost și dansator

Instagram

Uğur Yıldıran este recunoscut pentru rolul său din serialul Legea familiei. Proiectul a avut premiera între 2017 și 2021 în Turcia și de atunci actorul a devenit îndrăgit în lumea întreagă. S-a aflat recent că a fost dansatorul unei artiste celebre în țara natală.

Uğur Yıldıran a impresionat cu rolul Kemal în seria Legea familiei, însă puțini știu că a fost și dansator

Născut pe 26 iulie 1981 în Istanbul, a cochetat cu lumea artistică după ce a apărut în mai multe reclame TV și a fost model. Absolvent al unei facultăți sportive, planurile sale profesionale erau cu totul altele. Primul serial în care a avut un rol secundar a fost Filinta, producție ce a avut premiera în 2014 și a avut o durată de 2 sezoane. Episodul final a fost pe 22 aprilie 2016.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În 2016 a urmat pentru Uğur Yıldıran proiectul İçerde, acolo unde a interpretat rolul Selim. A jucat alături de Bensu Soral acolo. În 2017 deja a ajuns să fie cunoscut în lumea întreagă. I s-a oferit rolul Kemal în serialul Legea familiei – Çukur. Producția Gaddar care a avut premiera la începutul anului i-a adus un nou rol important în carieră. A publicat până acum 31 de fotografii și filmulețe, iar cele mai multe dintre acestea reprezintă colaborări sau segmente din proiectele sale profesionale.

Citește și: Cihangir Ceyhan vorbește despre cel mai valoros partener pe care l-a avut pe platourile de filmare. Joacă rolul Ferit într-un serial nou

Este fratele actorului Mustafa Yıldıran ( Azize sau Icerde). Versatil în ceea ce privește proiectele profesionale, a reușit întotdeauna să se ridice la înălțimea așteptărilor tuturor. În 2021 a mai fost implicat în proiectul Üç Kuruş, acolo unde a jucat alături de Nesrin Cavadzade și Diren Polatogullari ( Golden Boy – Dragoste rebelă). Karaoğlan este un alt proiect important al său din 2013.

Cu toate că nu se cunosc foarte multe detalii despre viața sa personală, este foarte pasionat de poezie. Cunoaște limba rusă și engleză și este zodia Leu. Nu se știe în schimb dacă este singur sau formează un cuplu, dar nici detalii despre fostele sale relații amoroase.

“Personajul meu favorit”, “Ești o legendă”, “Ești cel mai bun”, “Este un actor talentat”, “Joacă roluri foarte bune în fiecare seriale, este un talent”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor din mediul online.

Detalii despre serialul Legea familiei – Cukur

Serialul expune un cartier ficțional acolo unde capul familiei Idris Kocovali își conduce familia împotriva rivalilor. În ciuda faptului că în jurul lor totul se petrece așa cum nu se așteptau vreodată, iată că până la urmă aceștia respectă Legea familiei și se consideră uniți.

Citește și: Aras Bulut İynemli, într-o poză rară alături de întreaga familie. Yeşim İynemli a postat amintirea în mediul online

Filmările au avut loc în Balat, un loc istoric și plin de magie din Istanbul. Străzile înguste aduc aminte de Grecia. De la începutul filmărilor din 2017, cartierul s-a schimbat extrem de mult și a reușit să aducă foarte mulți fani în vizită.

În Balat sunt foarte dificil de evitat locațiile specifice în care s-a filmat serialul Legea familiei. Uğur Yıldıran a ținut să publice mai multe fotografii din cadrul filmărilor, așa cum i-a obișnuit pe fani cu toate proiectele în care s-a implicat de-a lungul timpului în istoria sa profesională.

În articolul

Uğur Yıldıran a impresionat cu rolul Kemal în seria Legea familiei, însă puțini știu că a fost și dansator. A fost alături de o artistă cunoscută pe scenă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 mai 2024. Leii se pot confrunta cu conflicte. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Lista alimentelor periculoase care nu vor putea fi vândute în apropierea şcolilor. Comercianţii cred că legea este imposibilă
a1.ro
Cele două zodii care sunt favoritele universului în luna mai 2024. Vor avea parte de surprize cerești
HelloTaste.ro
Galette cu mere și căpșuni. O combinație simplă pentru un desert savuros
Catine
Care este secretul pentru a dezvolta masa musculară. Se pare că cheia stă în alegerea mic dejunului
useit.ro
Cele „câteva momente de glorie” care au dus la „8 ani de durere” pentru Elon Musk. Ce a pățit miliardarul
as.ro
Fosta iubită a „Prinţişorului Craiovei” trăieşte clipe de senzaţie într-o vacanţă de lux: „Pentru totdeauna îndrăgostită”
MediCOOL
Efectele grădinăritului asupra organismului. Ce schimbări benefice pot produce
Spynews
A început procesul bărbatului care a ucis o femeie însărcinată. Patronul nu ar avea remușcări că și-a ucis angajata 
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea plămânilor. Efectele benefice asupra acestor organe vitale
HelloTaste
Basbousa, prăjitura însiropată și parfumată din bucătăria arabă
x