Aras Bulut İynemli, într-o poză rară alături de întreaga familie. Yeşim İynemli a postat amintirea în mediul online

Publicat pe 31.03.2024 la 14:30 Actualizat pe 29.03.2024 la 09:58

Aras Bulut İynemli a fost văzut într-o poză rară alături de întraga familie. Sora acestuia, Yeşim Iynemli a postat amintirea în mediul online.

Aras Bulut İynemli poartă un tricou alb și zâmbește

Aras Bulut İynemli din "Legea familiei"

Happy Channel

Aras Bulut İynemli se numără printre cei mai apreciați actori din Turcia la momentul actual. Datorită rolului său din “Legea familiei” a reușit să câștige inimile fanilor din lumea întreagă. Ulterior, toată lumea a fost curioasă să afle și despre viața personală a vedetei.

Până acum se știu foarte puține lucruri despre celebrul actor, asta pentru că acesta și-a dorit mereu ca lucrurile intime să rămână nespuse.

Aras Bulut İynemli, într-o poză rară alături de întreaga familie

Aras Bulut İynemli lucrează la momentul actual pentru producția “Atatürk”, iar pe plan personal își continuă relația de iubire cu frumoasa actriță Bige Önal. După ce zvonurile că cei doi s-au despărțit au apărut în mediul online, iată că la scurt timp au fost văzuți împreună. De fiecare dată, cei doi au declarat că totul merge bine între ei, însă din cauza faptului că vorbele nu au fost susținute de fotografii, puțină lume i-a crezut.

La fel se întâmplă de altfel și în cazul familiei actorului, asta pentru că Aras Bulut İynemli nu vorbește niciodată despre familia sa. Acesta are o soră și un frate, iar relația dintre ei este cum nu se poate mai bună. Mărturie stau fotografiile postate de Yeşim Iynemli pe contul personal de Instagram. Aceasta nu a ezitat să posteze amintiri din cadrul mai multor evenimente, acolo unde au fost reuniți toți cei din familia İynemli.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așa este cazul uneia dintre postări, acolo unde Aras Bulut İynemli apare alături de familia extinsă. Motivul reunirii a fost chiar ziua de naștere a nepotului său, micuțul surorii sale, Yeşim Iynemli.

Citește și: Ozge Yagiz, fotografie surpinzătoare la oglindă. Rochia purtată lasă la vedere părți ascunse ale trupului

“Timpul trece, dar întotdeauna vom avea amintiri frumoase.”, a scris Yeşim Iynemli pe contul personal de Instagram în 2020. Se pare că Aras Bulut İynemli este cel mai mic dintre frați, asta pentru că Orçun Iynemli este născut pe 10 octombrie 1979. La fel ca fratele său, acesta este un actor apreciat în țara sa natală, Turcia.

Cu peste șapte mii de fani pe Instagram, Yeşim Iynemli obișnuiește să le arate tuturor momente trăite de-a lungul timpului în viața personală.

Aras Bulut İynemli, ultimele declarații despre cel mai așteptat rol al său

Aras Bulut İynemli interpretează rolul lui Mustafa Kemal Atatürk ( marele conducător al Turciei), și noi informații au fost scoase la iveală cu privire îndrăgita producție. Conform Seriesturkish.com, producția s-a filmat de-a lungul unei perioade lungi a vieții conducătorului.

Aras Bulut İynemli joacă doar o anumită perioadă din viața conducătorului turc, urmând ca pe parcurs și alți actori să se implice în proiect. După ultimele declarații, protagonistul din “Legea familiei” a mărturisit că ori de câte ori aduce vorba despre acest rol se emoționează până la lacrimi.

Citește și: Daniela Aedo din “Îngerașii” nu mai este fetița de altădată. Cum arată în rochie din satin, decoltată

O altă știre a sugerat faptul că Aras Bulut İynemli va juca pe același platou de filmare cu celebra actriță din Harry Potter, Emma Watson. Se pare că aceasta urma de asemenea un personaj de legendă din istoria Turciei, însă până acum nu au fost obținute informații oficiale cu privire la această veste care circula în mediul online. Dacă la început s-a notat că urma să fie sub forma unui serial difuzat pe una dintre platformele de streaming, în cele din urmă a fost vorba despre un film în două părți.

În articolul

Aras Bulut İynemli, într-o poză rară alături de întreaga familie. Yeşim İynemli a postat amintirea în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x