Yıldız Çağrı Atiksoy se desparte de serialul Osman Întemeietorul. Actrița este pe punctul de a deveni mămică

Publicat pe 18.04.2024 la 13:56 Actualizat pe 18.04.2024 la 14:20

Yıldız Çağrı Atiksoy va deveni mămică în curând și astfel se desparte pentru o vreme de proiectele profesionale. Ce se întâmplă în cadrul seriei Osman Întemeietorul.

actrița zâmbește

Yıldız Çağrı Atiksoy se desparte de serialul Osman Întemeietorul

Instagram

Yıldız Çağrı Atiksoy și Berk Oktay urmează să devină părinți și entuziasmul este la cote maxime în familia celor doi. Cel puțin, asta se poate observa din perspectiva fanilor atunci când privesc pe platformele de socializare ale celor doi. Una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual, Yıldız Çağrı Atiksoy a făcut până de curând parte din distribuția seriei Osman Întemeietorul.

Yıldız Çağrı Atiksoy se desparte de serialul Osman Întemeietorul

Cei doi au oferit interviuri recente despre bucuria de a deveni părinți pentru prima oară, însă în presa din Turcia se vorbește acum și despre viitorul seriei Osman Întemeietorul. Producția a ajuns deja la sezonul 5 și a continuat să rămână pe primele locuri în topurile preferințelor fanilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Noi amândoi iubim copiii foarte mult. Mai ales faptul că o să avem o fiică, a fost visul amândurora. Faptul că se întâmplă este exact ca un miracol, mulțumim lui Dumnezeu. Să o ținem în brațe pentru totdeauna. Nu pot să-mi exprim în cuvinte entuziasmul pe care îl simt.”, a declarat actrița, arată hurriyet.com.tr.

Cu toate că micuța nu s-a născut încă, actorul Berk Oktay, protagonistul din Micuța rază de soare, susține că vacanța lor pare că deja este petrecută cu cea mică. În bucuria așteptării, actrița din Osman Întemeietorul a povestit care a fost dinamica din familia sa, în copilărie.

“Am crescut într-o familie foarte mare. Veri, mătuși, unchi și alte mătuși, eram toți împreună. Fiecare vacanță din copilărie a fost de neuitat pentru mine. Din punctul meu de vedere a fost extrem de prețios, zilele în care se întâlneau rudele, mesele lungi când stăteam toți și îi vizitam pe cei bătrâni.”, a mai povestit vedeta de origine turcă.

Recunoaște că duce dorul celor din familie care în prezent nu mai sunt, mai ales că toate întâlnirile care se realizau în copilărie erau pentru aceia care nu mai puteau deja să-și părăsească locuințele.

“Generația mea deja trăiește foarte extinsă. Fiindcă suntem foarte ocupați cu munca nu mai există vacanțe ca în trecut. De aceea, mi-e dor de acele vacanțe din copilărie.”, și-a adus aminte actrița.

Yıldız Çağrı Atiksoy a filmat ultima scenă din Osman Întemeietorul

Actrița joacă rolul Malhun Hatun în serialul celebru, însă aceasta a fost nevoită să filmele ultima scenă, dat fiind faptul că urmează să devină mămică în curând. Aceasta va aduce pe lume o fetiță la finalul lunii mai, așa cum este programată.

Citește și: Berk Oktay publică o fotografie emoționantă alături de soția celebră. Yıldız Çağrı urmează să devină mămică în curând

Aceasta a filmat pentru ultima oară în episodul 156 din cadrul producției turcești. Va lua o pauză de pe platourile de filmare și se va dedica complet rolului de mamă. Primele petreceri în vederea așteptării micuței au fost deja organizate.

Vedeta spune că micuța și-a ales deja numele încă din luna a 5-a. Cu toate acestea, nu a ținut să dezvăluie surpriza.

“Ea și-a ales numele. Fetița mea va veni pe lume cu numele deja ales. Am văzut asta într-un vis în luna a 5-a. Mama mea mi-a văzut de asemenea numele în visele ei. Mi-a plăcut că mi s-a întâmplat și mie.”, a punctat aceasta.

În articolul

Yıldız Çağrı Atiksoy se desparte de serialul Osman Întemeietorul. Actrița este pe punctul de a deveni mămică

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x