Berk Oktay publică o fotografie emoționantă alături de soția celebră. Yıldız Çağrı urmează să devină mămică în curând

Publicat pe 02.04.2024 la 11:59 Actualizat pe 02.04.2024 la 13:41

Berk Oktay urmează să devină tătic pentru prima oară și a ținut să evidențieze acest eveniment important cu o fotografie emoționantă realizată alături de soția Yıldız Çağrı. Actrița și-a sărbătorit ziua de naștere.

actor poartă un tricou alb

Berk Oktay publică o fotografie emoționantă alături de soția celebră

Instagram

Berk Oktay este actorul recunoscut pentru rolul principal din Micuța rază de soare - Bir Küçük Gün Isigi ( 2022 – 2023). Actorul a împărțit platourile de filmare alături de celebra Seray Kaya din Femeie în înfruntarea destinului. A reprezentant ultimul său proiect profesional, asta pentru că în prezent își dedică timpul vieții de familie.

Berk Oktay publică o fotografie emoționantă alături de soția celebră

A fost căsătorit cu Merve Şarapçıoğlu între 2016 și 2020, relație care nu s-a încheiat în cei mai buni termeni. Fosta parteneră l-a acuzat pe actor de abuz fizic și psihic, asta după ce Berk Oktay s-a căsătorit cu actrița Yıldız Çağrı Atiksoy. Este la fel de celebru și în mediul online, acolo unde are peste 2 milioane de prieteni virtuali. A publicat până acum peste 200 de fotografii și filmulețe, cea mai recentă dintre acestea fiind realizată alături de cea care îi va dărui primul copil.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu ocazia zilei de naștere a îndrăgitei Yıldız Çağrı, protagonistul din Micuța rază de soare a arătat o nouă ipostază a cuplului. Aceasta apare îmbrăcată într-o rochie roz simplă cu paiete. Urmează să devină mamă de fată, evenimentul fiind anunțat chiar de către viitorii părinți pe rețelele sociale.

Citește și: Berk Oktay a publicat o fotografie alături de colega de platou din “Micuța rază de soare”, Azra Aksu. Ce mesaj i-a lăsat actorul

Cei doi continuă să aștepte cu nerăbdare evenimentul fericit din viața lor. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale seriei "Savaşçı" – Războinicul în 2017. De atunci, prietenia lor s-a transformat în iubire și au decis să formeze un cuplu.

“Fiica noastră e pe drum. Îți mulțumesc, Doamne. Sper să ne revedem sănătoși și faptul că o să am o fată se datorează rugăciunilor mamei de-a lungul timpului. Și Berk a fost inclus.”, a scris vedeta. Cu ocazia zilei de naștere, Berk Oktay a decis să-i transmită soției sale un mesaj extrem de emoționant.

“Frumoasa mea soție. La mulți ani și mă bucur că sufletele noastre s-au găsit. Să continuăm să fim împreună.”, a scris Berk Oktay.

Eveniment emoționant în familia actorului Berk Oktay

Berk Oktay și Yıldız Çağrı Atiksoy s-au căsătorit în septembrie 2022 după doi ani de relație. În 2024 au anunțat că urmează să devină părinți și sunt pregătiți să întâmpine această nouă etapă în viața lor. Familia și prietenii au ales să-i sprijine în cadrul unui eveniment emoționant. Cele mai multe dintre ipostaze au fost publicate pe paginile de socializare ale celor doi.

Citește și: Berk Oktay din Micuța rază de soare petrece timpul liber alături de soție. Ce ținute poartă actorul în vacanțe

Yıldız Çağrı este recunoscută pentru roluri din seriale precum Yedi Guzel Adam în 2014, dar și Kuruluș: Osman alături de actori mari precum Burak Özçivit sau Faruk Aran. Time Goes By (Öyle Bir Geçer Zaman Ki) din 2010 este o dramă ce însumează 3 sezoane pline de suspans. A împărțit platourile de filmare alături de Aras Bulut Iynemli și Erkan Petekkaya. Evli ve Öfkeli este o altă dramă ce a adus mai aproape de fanii săi, printre începuturile incursiunii sale în lumea actoriei. A jucat alături de Birce Akalay și Serkan Altunorak. În prezent se bucură de toată susținerea familiei pe parcursul sarcinii. În ceea ce îl privește pe actorul din Micuța rază de soare, acesta a punctat întotdeauna că este pregătit să fie alături de cei dragi.

În articolul

Berk Oktay publică o fotografie emoționantă alături de soția celebră. Yıldız Çağrı urmează să devină mămică în curând

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x