”Băiatul rău” din iSerialul ”Când mama nu-i acasă” mărturisește: ”După primul meu tatuaj, tatăl meu nu a mai vorbit cu mine”

Publicat pe 05.04.2017 la 11:19 Actualizat pe 05.04.2017 la 11:29

El este baiatul rau din iSerialul ”Cand mama nu-i acasa”. Are trupul plin de tatuaje si fiecare desen spune o poveste.

Silviu Mircescu, actor de televiziune, film și teatru, cunoscut publicului din producțiile “O nouă viață”, “Băieți de oraș”, “În puii mei” este băiatul rău în primul serial filmat cu telefonul mobil, difuzat de Happy Channel. Mirciulică din iSerialul ”Când mama nu-i acasă” ne-a vorbit în exclusivitate, despre tatuajele sale, dar și despre faptul că, din cauza lor, tatăl său nu a mai vrut să-i vorbească.

"Primul tatuaj mi l-am făcut la 15 ani. De mic am fost fascinat de tatuaje. Atunci când mi-am făcut primul tatuaj, tatăl meu nu a mai vorbit cu mine o perioadă, dar a înțeles până la urmă...”, ne-a mărturisit actorul.

Ce s-a întâmplat cu primul desen de pe corpul lui? L-a acoperit cu un altul.

”Tatuajul de pe vremea aceea nu îl mai am, pentru că atunci nu erau atât de evoluate aparatele și nici oamenii care tatuau nu aveau multă experiență”.

Fiecare tatuaj de pe corpul lui Silviu Mircescu are o poveste. Niciunul nu a fost făcut întâmplător sau din dorința de a fi… la modă.

”Sunt plin de tatuaje .Toate tatuajele mele fac parte din povestea vieții mele. Toate sunt importante și mă reprezintă. Nu mi-am făcut tatuaje doar de dragul de a fi fashion, sau la modă".

În iSerialul Happy, Silviu Mircescu interpretează rolul unui… băiat de băiat.

Sunt o bomboană de băiat. Bomboană dementă. Toți vor să le fiu prieten, toate vor să mă aibă. Îmi cam place să îmi bag nasul în viețile oamenilor și să fac lovele grupa mare. Aia e! Ce nu cruge, pică! Vă pupă Mirciulică!”, este autocaracterizarea pe care și-o face Mirciulică.

”Când mama nu-i acasă”, cel mai revoluționar proiect de televiziune din România, este produs de Ruxandra Ion.

Hai pe canalul de Youtube să îi cunoști pe protagoniștii primului iSerial din România filmat în întregime cu telefonul pe mobil.

Află utlimele noutăți despre filmări și despre actorii tăi preferați din serialul ”Când mama nu-i acasă” de pe pagina de Facebook, Happy Serial.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În articolul

”Băiatul rău” din iSerialul ”Când mama nu-i acasă” mărturisește: ”După primul meu tatuaj, tatăl meu nu a mai vorbit cu mine”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x